Magyar Atom

A cím ellenére ma egy teljesen barátságos és veszélytelen dologról mesélek. Persze némi köze azért van a paksi erőműnek a dologhoz, az első hangfelvételt ugyanis a ők támogatták, a név pedig valóban ütős. Mint ahogy a zene is, amit Tátrai Tibor, Solti János, Tóth János Rudolf és Zsoldos Tamás neve fémjelez.
Nem csoda hát, hogy nagyon vártam ezt a koncertet, hiszen ilyen kaliberű formáció nagy valószínűséggel ennél közelebb nem jön Nyíregyházához. A hajdúböszörményi Jazz-Blues Jamboree második napjáról mesélek ma.

Ígértem tegnap, hogy mondok még néhány szót a polgármester és a rendezvény kapcsolatáról.
Nyilvánvaló, hogy a város támogat egy ilyen rendezvényt. Nagyon szimpatikus volt az, hogy mindkét nap pár pillanatra (nem többre) megjelent a polgármester a színpadon pár elismerő szóra. Az pedig, ahogy Tibusz megkapta a város elismerő oklevelét, nagyon emberi, megható volt. Elismerésem a gesztusért.
…és most a koncertről. Nem tudom, mikor hallottam ilyen jót. Fantasztikus zene, nagyon nagyon nagyon profi zenészek, az egyetlen technikai bakival is kiemelkedő hangosítás, és ezen a koncerten a fénytechnika is nagyon rendben volt.
Köszönöm az élményt az előadóknak, a szervezőknek és a technikusoknak is.
Igyekeztem visszafogni magam fényképezés terén, de így is jócskán vannak képek az albumban. Klikkelj az ittenire, és nézegesd!
KLIKK

One Reply to “Magyar Atom”

Comments are closed for this post.