Hova ne menjek?

Kicsit szokatlan lehet a cím, de elnézegetve a hétvége programját csak ez merült fel bennem, hiszen ismét annyi jobbnál jobb esemény lesz, hogy nagyon nehéz szívvel fogok bármit is kihagyni.

Pénteken lesz egy részleges napfogyatkozás, hogy mindjárt szabadtéri eseménnyel indítsak. 🙂
Nyíregyháza Sóstó

Este héttől a Váci Mihály Kulturális Központban Görög est címmel rendeznek táncházat.

NEA és Dirty Lyle koncert kezdődik 19 órakor Nyíregyházán, a Mustárházban. Ezt azért sajnálom kihagyni, mert kedvelem a Mustárház hangulatát, és külön jólesik, hogy nem egy szórakozóhelyen, étteremben, kocsmában van, hanem igazi klubkoncert.
De mint mondtam, sajnos ki kell hagynom úgy, hogy ráadásul a következő két koncertből is választanom kell.

Karibra Kollektíva
Debreceni a két helyszín, de a kezdési időpontok olyan közeliek, hogy lehetetlen mindkettőn ott lennem, félbehagyni pedig egyiket sem szeretném. Így fájó szívvel, de ki kell hagynom a Funky estet a Belvárosi Közösségi Házban, ahol a Karibra Kollektíva és a Funky Donots játszik majd. Nagyon sajnálom.

Marad tehát az Incognito ezen a hétvégén is, és a Karmapirin zenéje, mert hiányzik már. 🙂
Karmapirin

Ezzel aztán el is érkezünk a szombati naphoz, amikoris semmivel nem lesz könnyebb a helyzetem.
Ezen a napon debreceni koncertet hagyok ki ugyancsak fájó szívvel, hiszen a Deák Bill Blues Band és a Retronome játszik a Kaptárban.
Deák Bill Blues Band

Nyíregyházán sem lesz egyszerűbb a választás, de azt hiszem, itt sikerül egy kis átfedéssel mindkét helyre eljutnom.
A Múzeum Rock Band koncertje a Mustárházban több okból is fontos számomra. Ez a zenekar bemutatkozó koncertje, és a tagok zenei múltja alapján sok jóra számíthatunk szerintem.

Péterfy Bori nem tartozik a nagy kedvenceim közé, de múlt évben a Múzeumfaluban ennek ellenére is igen meggyőző volt számomra. Így aztán – és persze egy meghívás hatására – a Mustárházból a Club Hollywoodba veszem az irányt, a Péterfy Bori & Love Band koncertre. Kíváncsi vagyok a helyre is.
Péterfy Bori

A vasárnapom egy része minden bizonnyal a képek feldolgozásával fog eltelni, de remélem, az eső helyett lesz kis napsütés, és némi szabadtér is.
Szerk.:
Ismét érkezett egy ajánló a megjelenés után, köszönöm Dankó Dórinak.
Down Világnapi Gála helyszíne lesz vasárnap a Váci Mihály Kulturális Központ. Bővebben a linken.
Dongó

One Reply to “Hova ne menjek?”

Comments are closed for this post.