Artézis az Incognitoban

Az Incognito egy hangulatos kis klub Debrecenben. Az ajtón belépve mindjárt a bárpult fogad, majd egy lépcső vezet fel az asztalokhoz.
A lépcsőn felérve balra található a hely, ahol az előadók helyezkedhetnek el, jobbra pedig néhány asztal, hátul pedig külön helységek. Ide még nem jutottam el eddigi ottjártamkor.
A szombat esti Artézis Trió koncert a második látogatásom volt a helyen. Jó fél éve láttam, hallottam a formációt a VIDOR Fesztiválon, és mivel igen kedvelem zenéjüket, nem volt kétséges, hogy frissítenem kell emlékeimet zenéjükről.
Jó döntésnek bizonyult, mert – bár egy születésnapi buli eléggé narrátorozta a műsort – páratlan koncertélmény volt. A trió már nyáron is bővítette repertoárját, és olykor négy tagúvá alakulva az elmúlt hét messze legszínvonalasabb produkcióját mutatta be. Kallós Angelika éneke olykor a születésnapos társaságot is elnémította.
Nagyon sajnálom, hogy vakut kellett használnom a fényképezéskor, igyekeztem keveset villogni. Ezeket a képeket láthatod, ha klikkelsz az itt lévőre. Pénteken pedig Karmapirin ugyanitt.
KLIKK