Városnap

Lassan itt a hétvége (VÉGRE PÉNTEK!), tehát illik befejezni az elmúlt hétvége beszámolóit, és felkészülni az újra.
Kezdem az újjal 🙂
Szombaton az Állatbarát Alapítvány tart örökbefogadó és gyermeknapot. Este makrohangozok terveim szerint.
Vasárnap két rendezvény fedi egymást. A Múzeumfaluban akár benzintyúk is lehet királyné, és egyéb érdekes eseménynek is tanúja lehetsz, a városközpontban – legutóbbi hírek szerint – időjárástól függően a művház előtt, vagy benne rendezik a gyermeknapot.
Én minden bizonnyal a Múzeumfaluban leszek.
Ez lesz tehát ezen a hétvégén, és most nézzük, mi történt a múlt hétvégén?
A Városnapi rendezvény tartogatott néhány meglepetést, összességében jónak értékelem. A vasárnap délutáni Akusztikus Zene Ünnepe tette fel a koronát a rendezvénysorra, de erről már rajongtam korábban 😉
Péntek este 7 után értem a Kossuth térre, így a Vikár Sándor Zeneiskola műsorát, és egy fantasztikus Szüret Utcza koncertet láthattam.
Szombat délelőtt a táncversenyen kattogtattam, meg kis közönség-zumbáztatást dokumentáltam, a megérdemelt ebéd után pedig a Carpathian Dance parádés bemutatóját örökítettem meg. A Nap együttes koncertje után belenéztem még az év divatajánlásába, majd hazaballagtam fotókat feldolgozni.
Vasárnap délután a Kossuth térre érve örömmel nyugtáztam, hogy nem én vagyok a tűzoltólétra kosarában. 🙂 Néhány perc labdazsonglőrködés után pedig kezdetét vette az Akusztikus Zene Ünnepe. Ezt már ismered, most nézd meg a Városnap képeit a fotóra klikkelve.

KLIKK - Városnap Nyíregyháza 2012