Programról programra

Azaz egyik ajánló a másik után.
Bár a múlt hétvégi terveim megborultak kicsit, mert a szombati eső kimosta a lendületet az autómból, talán ezen a hétvégén útra is kelhetek. Bár nem látom még a fényt az alagút végén.
Úgy tűnik, nem segít, ha egy olyan autószerviz bejáratától 50 méterre robban le a jármű, ahol csak a honlapon szerepel a lakossági szolgáltatás…

Lássuk azonban, milyen szórakozási lehetőségek várnak ezen a hétvégén? Koncertek, mulatságok, gasztronómiai események Színesítik a hétvégét.
Belmondo koncert lesz például péntek este a Club Hollywood-ban, Nyíregyházán. A számos ismert sláger előadóit este nyolc után láthatod a színpadon.

Szirota Jennifer és a Nelson koncertezik majd a Hajóclubban ugyancsak péntek este nyolctól. Múlt év nyárvégén találkoztunk legutóbb. Esélyes, hogy most ezt a koncertet választom.
Ezek a programok eddig gyalog is vállalhatók. 🙂

Szombaton már nem ilyen egyszerű a helyzet, hiszen érdemes lenne már korán reggel Tokajba érkezni, ahol az egész napos esemény a Tokaji Forralt Boros Disznóságok címet viseli, és már reggel hétkor ígér látványosságot.
Disznótor, forralt bor, pogácsa, játszóház, gyermek műsorok és koncertek töltik be a napot.

Este innen már csak egy ugrás Bodrogkeresztúr, ahol a Henye Borbárban Pély Barna és Jász Andris műsora kezdődik este héttől.

Debrecenben is egész napos rendezvényt tartanak, a Debreceni Maskarádé 10 órától estig várja a látogatókat. Múlt évben délután érkeztünk csak, a mostani kép a felvonuláson készült.

Panyola is évek óta szerepel az utazási terveimben, nem úgy tűnik, hogy ez most fog lekerülni a listámról. Pedig a farsangi mulatság itt is látványosnak ígérkezik, és még Éva Presszó koncert is lesz este nyolctól.

Nyíregyházán délután háromtól a Nagy Farsangi Ládafestést ajánlom, amelyet a Nyíregyházi Kosár Közösség szervez.
Mielőtt nagyon megijednél, nem az itt következő képen látható ládákat kell festeni, ahogy mondani szokás, a kép csak illusztráció, és a Tokaji Múzeumban készült.

Jövő hétfőn Nyíregyházán, a Szmog Pub-ban Folkkocsma indul. Az eventben írtakból nekem olyan érzésem van, mintha ez egy sorozat része lenne. Azt hiszem, meg kell néznem majd. 🙂

Kedden délután öttől a Labor Caféban folytatódik az Én mesém beszélgetés sorozat, ezúttal Szilágyi Zsófi személyi edző mesél.

Ezzel a végére is értem mai ajánlómnak. Drukkolj, hogy elkészüljön az autóm, és eljussak néhány helyre!