Indul a farsangi szezon

Már éppen azt hittem, nem találok programot mára, mikor eszembe jutott, hogy megnézem a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár oldalát.
Itt ma délután fél ötkor nyitják meg a Fába égett erdő című kiállítást, péntek délután pedig a Benczúr Gyula Alkotókör Belső utak című tárlatát.

A Váci Mihály Kulturális Központ hétvégi programja a Kultúrházak éjjel-nappal. A számos érdekes program közül, melyet az iménti linken megtalálsz, én nem kis elfogultsággal a No Dress Code Acoustic szombat este nyolckor kezdődő koncertjét emelném ki, melyet a Kertvárosi Művelődési Házban nézhetsz meg.

Most, hogy így összekevertem a napokat, kicsit ruccanjunk át Debrecenbe! Pénteken és szombaton a már hagyományosnak nevezhető Rocksuli félévzáró koncertekre várják az érdeklődőket este hattól.
Néhány alkalommal már sikerült megnézni az ifjú tehetségeket, nem okoztak csalódást.

A Bordó Sárkány Régizene Rend is mindkét napra tervezett koncertet. Péntek este Debrecenben, az Incognito-ban vehesz részt középkori farsanggon, ahová lóháton kéne menni, már csak a buli kedvéért is, szombat este nyolctól pedig Nyíregyházán, a Mustárházban, lemezbemutatós farsanggal várnak.

Csak csendben jegyzem meg, hogy a Mustárházban még láthatók a falon a fotóim, így ha arra jársz, két legyet is üthetsz egy csapásra. Legalább kettőt. 🙂

Szombatra van még egy kirándulás ajánlatom. Délután kettőkor Farsangi Mulatság kezdődik a Tokaji Világörökségi Bormúzeumban.

A táncház után pedig egy ugrás Bodrogkeresztúr, ahol a Henye Borbárban a Clermont Quartet lép színpadra este héttől.

Azt hiszem, erre a hétvégéére is sikerült tartalmas kikapcsolódás lehetőségeket ajánlanom.Találkozzunk valahol! 😉