Mosolyalbum

Reggel, mikor elkezdtem feldolgozni a Folkfusion Band Live Szimfonik koncert képeit, és a sokadik fotón is mosolygó zenészeket láttam, eldőlt a bejegyzés címe.
Lehetett volna éppen “Születésnapi koncert”, vagy “Koncert az állami ünnepen”, vagy egyszerűen az esemény címe, de ez maradt. Mégpedig azért, mert több volt ez, mint egy születésnapi koncert.
Szerencsém volt ott lenni az egyik próbán, ahol láthattam, mekkora munka van egy ilyen koncertprogram elkészítésében. Nem csoda hát, ha nagyon vártam milyen lesz az, amikor a próbateremből kirepülve a nagyszínpadon, a közönség előtt jelenik meg a produkció.
Nem voltak izgalomtól mentesek a kezdés előtti percek sem. A délutáni színpadi főpróba után, ahol minden a helyére került, estére – a délutáni programok miatt – a színpadot ismét be kellett rendezni. Ezért is örültem a koncert kezdeti képein a mosolyoknak.
A produkció parádésra sikerült, a több ezer néző pedig hálás volt a nem mindennapi élményért. Ez volt az a születésnap, ahol az ünnepelt adott ajándékot. Nem is kis ajándékot.
A koncert végén azért a születésnapos is megkapta a megérdemelt tortáját, igaz, az átadásra csak a kordonon kívül kerülhetett sor. Ez azonban láthatóan nem rontotta az ünneplés örömét.
Rendkívül látványos, különleges, jól megszólaló koncertet láthattunk, hallhattunk. Elismerés illeti mind a zenészeket, mind pedig a technikusokat.
Itt szeretném megköszönni azoknak a türelmét is, akik előtt bolyongva a most következő képeket készíthettem. Találkozunk a VIDORon is. 🙂
Az este fotóalbumát most is a képre klikkelve érheted el.
KLIKK

One Reply to “Mosolyalbum”

Comments are closed for this post.