Hétvége eleje

Lassan eljutunk a visszaút végére, szóval a hétvége elejére, azaz a péntek délutánhoz, estéhez. Ez sem volt eseménytelen, Nagykállóban ezen a hétvégén is kitettek magukért. Kiváló zenék, pazar színpadtechnika jellemezte a két nap négy koncertjét.
Ha már így kezdtem, ma is visszafelé haladok, a péntek este koncertjétől eljutunk majd a délutániig.

Az AB/CD koncertjeinél egy dologban biztos lehetsz: teljes erőbedobással, hibátlanul zúzzák végig a műsort. Most is így volt, most is remek koncertet láthattunk ágyústól, nyakban utazóstól. Remélem, mielőbb újra találkozunk. A fotók nézegetése után most is gyere majd vissza, mert volt másik koncert is.
KLIKK

Első fecskének lenni nem könnyű dolog, főleg egy munkanap kora délutánján 35 fokban. Nem tolongtak a népek a Junkies koncert kezdésekor. A zenekarról jó régi emlékem van, akkor valahogy húzósabbnak tűnt a műsor és ez volt az egyetlen program, ahol – talán a viszonylag üres tér miatt – furcsán is szóltak a dolgok. Néhány képet azért most is készítettem, klikkelj bátran.
KLIKK

Összességében jó volt a rendezvény, bár el tudtam volna képzelni nagyobb sörválasztékot, és az átállás idejére az este zenei hangulatához méltóbb zenéket hallgattam volna szívesebben.
Mindenesetre legközelebb is ott leszek hasonló fellépőgárda esetén, ahogy korábbi években is ott voltam néhányszor.