Hétvége itthon

Az erre a hétvégére szánt programajánló holnap következik, most még az elmúlt hét végénél tartunk. kis mesélés, és két fotóalbum következik ma, bár a másodikat inkább képsornak nevezném csak. A szombati nap szinte egészét Debrecenben, a Békás tó partján töltöttük, erről terveim szerint pénteken jelenik meg majd az írás. Késő délután hazatérve megálltunk a Kossuth téren, ahol a Táncművészeti Fesztivál zajlott. Erről most nincs képem, nem sokáig maradtunk.
Másnap kora délutánra a Vasutas Művelődési Ház két kiállítását, és a Kállay Gyűjtemény fotókiállítását terveztük, ebből az elsőre maradt időnk.
A VMH bejáratánál fotókiállítás várt, ezt még pár napig láthatod. Volj pár igen tetsző kép, kis összefoglalót látsz a fotóalbum elején.
A nagyteremben hatalmas modellvasút terepasztalt építettek Gyermeknapra, jócskán voltak látogatók és most is volt nyereményjáték is. Ennek sorsolásáig készítettem pár képet a terepasztalról, ezekkel folytatódik a fotóalbum. A terepasztal szombaton és vasárnap volt látható.
Az udvaron álló vasúti kocsiban modellautó kiállítás van, az itt készült képekkel folytatódik, zárul az album. Ez a kiállítás is nyitva van még.
Az itt következő képre klikkelve nézheted meg ezt az albumot, majd térj vissza még kicsit, mert a nap még nem ért véget.
KLIKK

Délután öttől flashmob volt a Korzó mellett, ezzel mindjárt másnap eldicsekedtem, és a képeket is megmutattam, de belinkelem azért itt is.

A főtéren a Gyermeknapot az Ezer Lámpás Éjszakája követte. Itt én a Magidom koncertjét követtem pár képpel, és a Kávészünet koncertjének bevezető perceiig maradtam. Ezért áll csak néhány képből a mai második album. Ezt is a képre klikkelve nézheted meg.
KLIKK
Ez volt tehát a múlt vasárnapom Nyíregyházán. Holnap hétvégi programajánló következik.