Koncertek, sörök és egyebek

Ha tetszem másnak is az nem az én hibám. A termetem oly szép és karcsú a bokám. Elhalványul a napfény a hajam bársonyán.
Na és aztán.

De erről majd később. 🙂

Tegnap kezdődött, és vasárnapig tart a FŐHE Nyíregyházán. Van/volt néhány koncert amit megnéztem volna, de ez most úgy tűnik, nem jön össze.

Az időjárás minden bizonnyal kedvez majd a másik több napos rendezvénynek, a Cseh Sörnapoknak is, amelyet a sétáló utca végén, a bevásárlóközpont szomszédságában rendeznek meg, és mától szombat estig kóstolhatsz finom söröket.

Retro esték a Nyilas Fogadóban címmel indul sorozat a Nap együttes közreműködésével pénteken. A koncert este nyolckor kezdődik, 10-től pedig DJ. Ricky pörgeti a lemezeket.
Érdemes asztalt foglalni, sőt, a koncert mellett különleges vad és szárnyas ételeket is kóstolhatsz.

Egyik kedvenc debreceni zenekarom, a Karibra Kollektíva megyénkbe látogat, és Nyírbátorban, a Club68-ban ad koncertet péntek este.

Mielőtt tovább haladnánk, olvasd újra a kezdő sorokat! Ez bizony egy Kontroll Csoport dal szövege, és annyiban kapcsolódik hozzám, hogy rongyosra hallgatott magnókazettákról tanultam a szövegét…
Kihagyhatatlan zenei csemegét ígér péntek estére Debrecenben a Roncsbár. A Kontroll Csoport, az A. E. Bizottság dalai csendülnek fel a Kontroll Csoport, az ef Zámbó HDB+A.E. Bizottság előadásában.

Az előző mondat, és a videó beágyazás között úgy másfél óra telt el. Eléggé bele lehet feledkezni. 🙂

Aztán, ha jól kialudtad magad, irány a Labor Café, ahol szombaton 13 órától az Állatbarát Alapítvány örökbefogadó napot tart. Ahogy a linken láthatod, Jethroval is találkozhatsz.

Este a Pontban második részéhez érkezik a rock kívánságműsor. Bio-Jukebox VOL-2. Kérésed meghallgattatik. 🙂

Vasárnap kihajózás. A Természetesen túráZOOM szervezésében Bodrog-ártéri vízitúrán vehetsz részt. Most is a linken vannak a fontos információk.

Délután háromtól ismét amerikai foci, ezúttal a Nyíregyháza Tigers – Budapest Cowbells Cellect HFL mérkőzésen szurkolhatsz a Tigriseknek. Egyszer kell eljönnöd, aztán minden meccsre visszatérsz. A kép múlt vasárnap készült, az Eger elleni mérkőzésen.

Hétfőn délelőtt nyílik a Kisautók a múltból – játékautó kiállítás Nyíregyházán, a Vasutas Művelődési Házban. Ne keseredj el, ha nem tudsz ott lenni a megnyitón, a kiállítás június 23-ig látogatható.