Európa Kiadó

Mielőtt elindulnának az idei koncertek, ideje lezárnom a múlt évet.
Bízom benne, hogy mai címválasztásom nem váltja ki azt a hatást, amit a Tátrai Tibusz páratlan formációjáról írt koncertbeszámolóm okozott. Múlt év nyarán ugyanis hetekig visszajárt a postomra a rend őreinek robotja – gondolom – inkább az írás címe, mint a tartalma miatt. 🙂
Szóval most is zenéről lesz szó, mégpedig igen jó zenéről, igen jó koncertről és egy zenekarról, amelynek agyonmásolt koncertfelvételein nőttem fel. Szerencsére ezen az estén nem látogatta meg a koncerthelyszínt az a társaság sem, akik előző nap elég sokkal túllépték tolerancia határomat, így a magnókazettás emlékek zavartalanul térhettek vissza.
A Club Hollywood évzáró koncertje az Európa Kiadó fellépése volt. A vasárnap este ellenére nagyszámú közönség gyűlt össze, láthatóan olyanok, akik ismerik és szeretik a magyar underground zenét.
Mindig félek kicsit, mikor nagy öregek érkeznek a színpadra, láttam már több félresikerült visszatérést, ez az este azonban egyáltalán nem okozott csalódást, sőt. A koncert felvételét szívesen megmutatnám induló zenekaroknak, tudnának tanulni belőle.
Szóval remek este volt ez is, ráadásul kicsit több fény is került a színpadra, így mai képeim valamivel jobbak, mint a Hollywoodban készült korábbiak. Nincs mese, kicsit költenem kell még a felszerelésemre.
Amíg megteremtem az erre valót, klikkelj a képre, és nézegesd a koncertképeket!
KLIKK