Első

Új év, új programok, új ajánló. Mondjuk elég érdekes is lenne előszedni egyet a múlt évből… 🙂
Tehát ma délután öttől a Bencs Villa vendége lesz Sipos László Forster-emlékérmes műemlékfotós. Sajnálom, hogy nem lehetek ott, pont mától tértem vissza a fizetős munka világába. Így, ahogy most nincs, ezután sem lesz képem a rendezvényről.


Péntek este igazi Heavy Metal bulival indítja az évet a Romkert. A Csodatanker után a Kalapács Zenekar lép színpadra. Nagyon jó estének ígérkezik.

Debrecenben, a Roncsban Replika : Utolshow. Jó régi emlékem van róluk, valahogy mindig kimaradt, és ez már nem fog változni. Csak akkor indulj el, ha van jegyed, mert minden jegy elkelt már.

Kis elcsendesedés szombat délelőttre. Nyíregyházán, a Kézműves Porta műhelyében selyemfestésre várja az érdeklődőket Molnár Móni.

Este pedig újraindul a zajongás. 🙂

Eredetileg a Club Hollywood Nyíregyháza felkeresése szerepelt a tervemben, ahol az AB/CD ad koncertet szombat este. Az egyik ok, amiért nem ott leszek, kiderül, ha figyelmesen elolvasod tegnapi írásomat.

A másik ok sokkal pozitívabb. Annyira, hogy akár Debrecenig is elmegyek miatta. 🙂
Karibra Kollektíva
Ez pedig nem más, mint a VII. Kuttya Fesztivál a Kosárban.
Éva Presszó
Majdnem minden kedvenc debreceni zenekarom fellép itt, és ehhez jön még a Karmapirin Nyíregyházáról.
Karmapirin
Egészen pontosan a Karibra Kollektíva. az Éva Presszó, a Karmapirin a Kuttya és a Ghost Toast zenél majd a felsorolásom sorrendjében.
Kuttya
Megint hajnal lesz, mire hazaérek, így vasárnapra már nem is kerestem programot. 🙂