Serfeszt – vasárnap

Vasárnap van, és holnap nem hétfő lesz. Van előnye a virtuális világnak. 🙂
Elérkeztem az elmúlt hétvége utolsó beszámolójához. Erről most egy fotóalbum készült.
A Zenith koncertjének közepe táján kapcsolódunk be a vasárnapi programba. A néhány héttel ezelőtti visszatérés nagy örömmel töltött el, hiszen a Nap együtteshez hasonlóan a Zenith is ifjúságom egy szelete. A két nagyszínpados koncert között volt egy teraszos fellépésük is, amelyen természetesen ott voltam, de arról nem készült beszámoló. Éppen ezért vártam nagy érdeklődéssel a vasárnapi műsort.
A koncerten színpadra lépett Zentai Edit is, akit nagy elismerés illet a SóstóSerfeszt három napjának háziasszonyaként végzett tevékenységéért is.
A Zenith koncertnek is kellemes színfoltja volt a néhány dal, amelyben énekelt.
Nagy szerepe volt abban is, hogy a Zenith-et színpadon követő Premier együttes tagjainak arcára mosolyt varázsoljon. Az első nagyszínpados fellépés izgalmai.
Nagy lehetőséget kaptak, és Editnek köszönhetően többé-kevésbé tudtak élni ezzel. Sok munka áll még előttük, a show részt, éneket erősítve jó lesz az.
Mai fotóalbumom végén néhány képet találsz az LK Beat zenekar műsoráról. Ők egy színpad érett bulizenekar, akik ilyen fesztiválokon mindig megállják a helyüket. Korábbi emlékem róluk a múlt évi VIDOR Fesztivál egyik álmos délutánja, amikor röpke tíz perc alatt felrázták a közönséget, igen komoly utcabált összehozva rövid fellépésükkel.
Apropó, VIDOR! Vajon ki, mikor, hol lesz idén az “utcakövén”? Hátha kiderül rövidesen. Pár napja várom a választ.
Most azonban klikkelj az itt lévő képre a vasárnapi fotóalbumhoz.
KLIKK