Serfeszt – szombat

Mielőtt elkezdődik a hétvége, ideje végére járni az előzőnek.
Nyíregyháza volt a célterület a múlt hétvége programjainál, és ez nem bizonyult rossz döntésnek. Néhány kedvenc nyíregyházi zenekarom színesítette a hétvége programját, és bár elég nehéz volt a viszonylag hűvös szobából koradélután elindulni, egyik nap sem bántam meg.
Ma a szombati nap koncertjeiről mesélek.

A koradélutáni hőségben a Bluesers koncertje volt az első, amit kiválasztottunk. Nagyon jó volt ismét Cream-et hallgatni sörrel a kezemben a Terasz lépcsőjén üldögélve. Persze azért fényképeztem is. 😉
KLIKK

A szombati koncertek sorát a Szabolcs Néptánc Együttes pörgős műsora választotta ketté. No, velük sem cseréltem volna a színpadon. A Krúdy Vigadó melletti tér megtelt nézőkkel, és mikor a program vége felé ők is beállhattak táncolni, sem csappant meg nagyon a létszám. Elég látványos volt.
KLIKK
A táncos hangulatból a Tibi a hegyről nevű formáció térítette vissza a nézőket a másik műfajba. Én úgy érzem, bátor választás volt ezt a műsort színpadra vinni, én inkább a frontembertől elhangzott “Olyan, mintha egy kerti partyn lennénk” érzést éreztem találónak, bár a zenei rész a helyén volt. De Kiscsillag ének nélkül…

Az este nagykoncertje a Nap együttesé volt. Itt mindenképpen ki kell emelnem Bálint Ildikó produkcióját. A zenekarban eltöltött ideje alatt egyre inkább azt tapasztalom, hogy rendkívüli módon lehet rá számítani. Koncertről koncertre magabiztosabb, mindig meg tud lepni felkészültségével. Látszik, hogy nagyon készül a koncertekre. Amit pedig a mostani műsorban előadott, az rendkívüli volt. Ez jól látszott a nézők reakcióján is. Gyakorlatilag ettől kezdve őrült meg a közönség. Azt gondolom, ezt az énekes vonalat mindenképpen meg kell tartani.
KLIKK

Ismét három kép, ismét három fotóalbum. Klikkelj midegyikre, és nézegesd a képeket.
Holnap vasárnap. 😀