Slágerlista

Igazán más bejegyzést terveztem mára, de úgy érzem, gyorsan meg kell osztanom a tegnapi koncertélményt, amellyel az Éva Presszó kedveskedett a debreceni Incognito Clubban.

Amikor új tag kerül az egyik kedvenc zenekaromba, igyekszem megismerni, többet megtudni a zenei világáról, mert ez meghatározó lehet a kedvenc zenekar további életében.
Így tettem, mikor Vígh Évivel először találkoztam. Érdekes zenéket találtam, és megfogó énekhangot, előadásmódot.
Évi tegnap este egy új zenekarral mutatkozott be. Úgy éreztem, ezt a koncertet nem lehet kihagyni.

Az Incognito Club egyik igen kedves koncerthelyszínem lett Debrecenben. A hely hangulata, vendégbarátsága, a szinte állandó teltházat hozó vendégsereg, és nem utolsó sorban az igényesen összeválogatott, sokszínű koncertprogram tette ilyenné számomra.

Február környékén beszélgettünk Évivel, hogy nyár elejére tervezik az új zenekar indulását. Eljött a nyár eleje, és egy jó hete megjelent a videomegosztón az első dal, a Pauza. Azóta nem tudom kiverni a fejemből a refrént. 🙂

Szombat, kora este. Irány tehát Debrecen, az Incognito Club, az Éva Presszó Prömier.

Időben érkezés, kis beszélgetés, egy hideg csapolt sör a bárpultnál, majd a kukucskálós hely a lépcső mellett, és indul a koncert, nyit az Éva Presszó.
Kizárólag saját dalok, szédületesen széles stílusvilág, fantasztikusan kidolgozott zenék, parádés szövegek, boldog zenészek, és közönség. Teljes siker, teljesen megérdemelten. Alig várom a Ragadozó megjelenését a videomegosztón, mert ettől majd leestem a székről. Igaz, több, mint egy órája ültem rajta. 🙂
Saját képeim nem lesznek erről a koncertről, de rendszeres Éva Presszó koncertre járó leszek, ez már biztos.
A két ráadás után még begyűjtöttem egy ereklyét, elkértem az első koncert listáját. Ezt láthatod most itt. Én pedig remélem, minél előbb újra láthatom az Éva Presszót.

2 Replies to “Slágerlista”

Comments are closed for this post.