Falusi Húsvét

Miközben azon vagyok, hogy a hétvége képeit mielőbb megosszam, most mégiscsak egy rövid beszámolót írok a tegnapi, Sóstói Múzeumfaluban töltött napomról.

Az utolsó pillanatban sikerült beesnem a Múzeumfaluba, így a ráhangolódás most kimaradt, nyomban az éppen induló műsorra összegyűlt hatalmas tömeg peremén találtam magam. Az első néhány kép átnézése után megállapítottam, hogy viszonylag hamar sikerült összekapnom magam. Ebben persze bizonyára segített a fantasztikus program.

A Nyírség Táncegyüttes teljesen új koreográfiával érkezett, és azt kell mondjam, elállt a szavam. Eddig is csodáltam képességüket, mellyel magukkal ragadják a közönséget, de a tegnapi műsor a legjobb volt, amit valaha láttam tőlük. Gratulálok annak, aki ezt így felépítette.

A kézműves bemutatók, foglalkozások a magtárba költöztek a kellemetlen szeles időjárás miatt. Itt is hatalmas volt az érdeklődés. Itt töltöttem az időt a Kuckó Művésztanya Kel a borjú című műsorának kezdetéig.
Nagyon szeretem a Művésztanya vásári komédiáit. Hihetetlen kisugárzással varázsolják el a nézőket. Most sem volt másként.

A nap zárása pedig számomra igazi ajándék volt, de a program végi vastapsból, visszatapsolásból arra következtetek, hogy nem csak én éreztem így. Kindrusz Emese énekét hallgatni mindig ünnep számomra. Most a Melounge Duóban Fekete Gábor kiváló gitárkíséretével egy erre az alkalomra összeállított különleges műsort láthattunk.
Hálás vagyok a Múzeumfalu munkatársainak ezért a napért.

One Reply to “Falusi Húsvét”

Comments are closed for this post.