V. Kuttya Fesztivál

A tegnap esti volt a második Kuttya Fesztivál, amin részt vettem, és nem volt véletlen, hogy múlt év után ismét ellátogattam a Roncsbárba. Idén is fantasztikus koncertkínálattal kecsegtettek a szervezők, és idén is sikerült remek hangulatú, hajnalba nyúló programmal kényeztetni a közönséget.
A Stickmen indította az esti koncertek sorát. Nagy kedvencem lett a csapat a múlt évben, és idén is olyan koncertet adtak, amiből még szívesen hallgattam volna pár órát.
Az Ölveti Blues Band koncertjén jelentek meg az első táncolók, ami azért mindenképpen jelent valamit egy egész estés buliban.
A Kuttya zenekar is kedvencem egy ideje, nagyon jó volt újra hallani őket.
Levente az este fő zenekaraként konferálta fel a Karmapirint, és ők valóban nagyon odatették magukat. Pörgős, dinamikus koncertet adtak, és szerintem igen jól sikerült a már Oláh Ibolyával együtt készített Kígyó című dal is. A sok munka, próba meghozza gyümölcsét.
A VAN zenekar új énekesnővel érkezett erre az alkalomra. Szoknom kell még az új hangzást, remélem, mielőbb újra találkozunk.
A fesztivál záró produkciója a miskolci Kisavas zenekar koncertje volt. A hajnali lapcsánka után jólesett még kicsit hallgatni a zenéjüket.
Összességében fantasztikus este volt, köszönet a szervezőknek ismét. Képként pedig egy pillanat, ami előrevetíti, hogy bizonyára videót is láthatunk majd a koncertekről.

Szerk.: További képek…

One Reply to “V. Kuttya Fesztivál”

Comments are closed for this post.