Ibolyavirág

Elmúlt a péntek este, és elmúltak a koncertek az X-Caféban.
A Kuttya zenekar ismét remek koncerttel vezette fel a megújuló Karmapirint.
Személy szerint nagyon örültem, hogy az őszeleji VIDOR koncertek után újra találkoztam velük, és az X közönsége is szemmel láthatóan kedvelte ezt a zenét.
Aztán némi szünet uán következett az, amire Nyíregyháza vezető zenészei hetek óta aktívan készültek.
A Karmapirin egy rendkívül kemény bekezdéssel indított, ez nagyon jól esett a fülemnek, majd a színpadra lépett a zenekar új énekese, Oláh Ibolya.
Biztosan akadt olyan Ibolya rajongó, akinek nem volt ínyére a pár nappal ezelőtti beharangozóm, de továbbra is azt mondom, nagyon szerettem az első felállású Karmapirint. Új színt hoztak Nyíregyháza zenei életébe, és nem könnyű az elért elismerést frontember csere után is megőrizni.
Az elmúlt hetek munkája azonban eredménnyel járt, a korábban felvett stúdióénekhez képest sokat változott Ibolya éneke, és szerencsére pont az az erő kezd megjelenni, amit hiányoltam.
Úgy tűnik, sikerült beilleszkednie a zenekarba, és ha biztosan, stabilan meglesznek a szövegek, az a kis görcs is elmúlik majd, ami most még érthetően jelentkezik. Az ének-billentyűs és ének-szájharmonika párbajok kifejezetten parádésak voltak, a zenekar hangszeres része pedig változatlanul fantasztikus.
Szóval sok sikert az új felállásban is.
Mivel a koncerteken nem fényképeztem, most egy korábbi Kuttya koncert képével örvendeztetlek meg.
Szerk.: egyértelműsítés.