Nemválóper

Nyíregyháziként mindig büszke voltam, vagyok, és remélhetőleg leszek is arra, hogy számos kiváló zenész, énekes, zenekar öregbíti szeretett városom hírnevét. Olykor azonban szomorúan kell tudomásul venni, hogy nem mindenki marad meg a városban. Szerencsére azért elég sok a “visszajáró”.
A napokban sajnos Nyíregyháza – mondhatom így – mindkét kiváló énekesnője elhagyja, elhagyta a várost. Nem tudom, visszatérnek-e, mindenesetre hiányoznak.
A zenekarok tekintetében is voltak szomorú változások. Eltűnt – bár felejthetetlen élményeket hagyott maga után – a Hétfő Este Blues Band, és a korábban említettek miatt egy ideig biztosan nem halljuk a Melounge zenéjét sem.
Pár nap múlva új énekessel debütál a Karmapirin is. Nagyon sajnálom, hogy kénytelenek átalakulni, mert ez a formáció, a dalok így voltak igazán ütősek, Évi magasra tette a mércét.
Hetek óta zajlik a próba, az új felállás “összeszokása”, amiről folyamatos a híradás a közösségi oldalon. Már lehet hallgatni az újra felvett dalokat.
Egyet kell még aludni, és a Kuttya zenekar koncertje után a Karmapirinben Oláh Ibolya áll majd a mikrofon mögött az X-Caféban.
Félek kicsit, de reménykedek.