Első teljes nap

Kezdem a végén.
Az esti nagyszínpados fellépéseket nagy érdeklődéssel vártam, mert a pénteki műsortorlódás miatt Flavia Coelho műsorát kénytelen voltam kihagyni.
A Djabe koncertprogramjára egyébként is nagyon kíváncsi voltam, a délutáni fantasztikus dobpárbaj pedig csak erősítette az érzést bennem. Gulli Briem és Banai Szilárd már hat órakor a színpad elé ültette a nézőket.

Bonga koncertműsora kis csalódást okozott, mintha ott, a színpadon állították volna össze a műsort. Persze az érdekes hangulatú zene sokakat táncba hívott így is.

A délután bosszúsága volt látni a parkolóba érkező kocsik között gyakorló Szombathelyi Kötélugró Klub lányait, később pedig ugyanezt a csapatot arra várni a házasságkötő előtt, hogy elfogyjon a násznép, és végre fellépjenek. Tegnap ez nem sikerült. A közel 500 kilométerről érkező gyerekek beöltözve toporogtak a násznép mögött.
Én nagyon sajnáltam, hogy nem volt egy szervező, aki át merte volna vinni őket az egyébként teljesen üres Kossuth térre.
Remélem, mai fellépésük nem marad el, és nem távoznak rossz szájízzel Nyíregyházáról.

És akkor el is érkeztünk a mai nap ajánlójához.
A kötélugró lányok a terv szerint ma 16 és 17 órakor lépnek a kockakőre a Házasságkötő előtt. Érdemes őket megkeresni, hiszen évek óta parádés műsorral érkeznek a VIDORra.
A Városalapítók szobránál egyik nagy kedvencem, a debreceni Kuttya zenekar ad koncertet ma délután négykor, és fél hétkor.
Este héttől pedig a nagyszínpadon elindul az egy nap, egy fellépő sorozat, ma Pál István Szalonna zenekara szórakoztatja a közönséget a filmvetítés előtt.

One Reply to “Első teljes nap”

Comments are closed for this post.