Tavi tündérek

Elég sok dolgot láttam már a Sóstói tó vizén, volt, aminek örültem, volt aminek nem.
Múlt hét végén a Jet-Ski verseny járműveit fogadtam fenntartással, és a közönség érdeklődése is inkább engem igazolt. Nem tolongtak a tó partján.
Mindenesetre készítettem néhány képet a rendezvényről, amit majd az itt megjelentre klikkelve nézegethetsz.
Amiért azonban az Ajánló kategóriát is jelöltem, az a most szombaton 10 órakor kezdődő rendezvény.
Harmadik éve rendezik meg a tó vizén az Úszó alkalmatlanságok versenyét. Szerencsémre eddig mindkét alkalommal ott voltam a parton, és idén is szeretnék ott lenni. Ezt az eseményt jó szívvel ajánlom, hiszen a látványosságon túl a versenyzők örültsége jó szórakozást is nyújt majd.
Sajnos arról nem sikerült információt szereznem, hogy valamilyen kísérő rendezvény is lesz-e, mint a korábbi években, de bízom benne, hogy a terasz előtt parkoló autókat színpadra cserélik, és esetleg jó koncertek is lesznek délután. Meglátjuk.
Némi infó érkezett közben. Egyrészt a csónakázó tóról a tófürdő tavára tették át a rendezvényt, ami szerintem hiba volt, hiszen a szigetről nagyon jól lehetett követni az eseményeket. Gondolom, a tóra szeretnék becsalni a fizető vendégeket…
Lesz valamilyen gasztronómiai dolog is, de erről nagyjából ennyi az infóm, marad a meglátjuk. Este a terasz színpadán pedig Szívtiproll.

Addig azonban ismerkedj a tó vizével a képre klikkelve. 🙂

KLIKK