Orrhossznyi szabadság

Szombaton örökbefogadó napot tartottak az Állatbarát Alapítványnál. Többször terveztem már, hogy kimegyek hozzájuk, most végre megvalósult.
Éppen véget ért a kutyasuli foglalkozása, mikor kiértem, de a kedvemért még tartottak kis bemutatót. Köszönet érte Pelyvás Csabának, és a résztvevőknek.
Így lett lehetséges az, hogy a mostani fotóalbum első fele a kiképzéssel foglalkozik. A második rész az, amitől még most is összeszorul a gyomrom.
Elindultam fényképezgetni a kenneleknél. Innen jött a cím. Ahogy végignéztem, egy-egy kutyaorrot láttam kibújni a rácsok között. Aztán, ahogy közelebb mentem, a szemekből kiolvashattam a kérdést: elviszel, vagy csak nézelődsz?
Az egyik sarokban egy gyönyörű fiatal kutyus kapaszkodott fel a rácsra, és úgy nézett, hogy nehéz volt továbbmennem. Néhány képet készítettem róla, meglátod majd. Csaba szólalt meg mellettem: Ez olyan örökbefogadós fotó lesz. Este kiderült, valóban örökbe fogadták, persze nyilván a képtől függetlenül. Remélem, az albumban lesz még néhány örökbefogadós.
Zorán itt lenn kb. 3 hónapja a menhely lakója, gyönyörű, és a látszat ellenére barátságos, nyugodt kutyus. Ő vezet most el többi társához. Klikkelj a képére!
Állatbarát Alapítvány - Nyíregyháza, 2011 - KLIKK