Kóstolja meg…

A nyolcadik receptfüzetet sikerült begyűjtenem szombaton a Múzeumfaluban.
Igazi napfényes nyári időben már nyitás előtt megérkeztem, látod majd a képen, a hold is alig ért a gémeskút ágasáig. 🙂
A korai érkezésnek volt annyi előnye, hogy megörökíthettem némi előkészületet, sőt, Nagy Gyula halászlevénél előkóstoló is voltam.
Gedeon bácsi kedvencétől a toros káposztán át a tegnap már említett dübbencsig minden felkerült az idei Kóstolja meg Magyarországot étlapjára.
A kirakodó vásáron pedig a bio élelmiszerektől a mézeskalácsig ugyancsak széles volt a paletta.
Ebben az évben is elhozták járműveiket, és remek ételt is főztek a Veterán Motorosok. Laci bácsi, köszönöm a meghívást!
Mindenképpen meg kell említenem az élelmiszeripari szakiskolások kemencében sült fantasztikus tepertős pogácsáját, és remek vendéglátását.
A gyermekek szórakoztatásáról körhinta, és ugrálóvár gondoskodott, és a színpad előtt idén is gyermekek táncoltak.
Később egy furcsa társaság érkezett, akikről azóta sem tudom, kik volttak, honnan, és miért jöttek, de nagyon tetszettek. A fotóalbum végén látod őket.
Ha klikkelsz a finom halászlére, már az album elején is vagy.
Kóstolja meg Magyarországot - Nyíregyháza, 2011 - KLIKK