A múlt emlékei

Lépjünk vissza egy évet az időben, és lássuk, minek örülhettünk múlt évben?
Persze szűkítsük le az eseményeket képeskönyvem írásaira 😉
A január némi blogmotor reszelgetéssel indult, és mindjárt az első napokban megjelent a freewebes adatbázis elérhetetlenség réme. Ez aztán végig kísérte(tte) az évet, és okozott pár álmatlan éjszakát… de most csak a szépre emlékezem 🙂
A hónap amolyan behavazós volt. Egyrészt alig volt időm fotózni, másrészt az időszak normális esetben azért mégis inkább havas, mint nem, tehát ha éppen fotóztam, jó eséllyel volt a képen hó.
A tavasz hozta el igazán az új képeket a képeskönyvembe. Az ébredező természet Sóstóra csalogatott, de gyönyörű virágokat is láthattál a Tuzson János Botanikus Kertben készült fotókon. A május elhozta a fantasztikus szabadban tölthető időt, nyitott a Múzeumfalu indulhattak a szabadtéri koncertek.
A Mustárház 2009-ben is indított zenei tehetségkutatót, melyet magasan a debreceni Van zenekar nyert. Ők voltak számomra az év nagy felfedezettjei, és szerencsére pár koncerten sikerült is látnom, hallanom őket. Most, hogy eszembe jutott, meg is kellene kérdeznem, mi a helyzet az új dalok felvételével? Addig pedig egy koncertegyveleg itt, a korábbi dalaikat meg a honlapjukon hallgathatod meg. Ja, és szombat este fellépnek a Kuttya fesztiválon, Debrecenben.

A félévet a már említett Szent Iván éj zárta.
Évek óta járok a Múzeumfaluba, de ezen az éjszakán olyan arcát mutatta, amilyennek még sohasem láttam. Ráadásul a szemerkélő esőt a Csík zenekar igyekezett észrevétlenné tenni. Felejthetetlen este volt.
Ami pedig a második félév eseményeit illeti, ahhoz vagy végig nézed a múlt év második felét, vagy vársz türelmesen az összefoglalóra… ja, vagy mindkettő 😉