Partyfotók

Bizony, bizony elérkezett az idő, mikor tömegesen árasztják el képeskönyvemet a partyfotók. Megvan már a koncepció is, miként jelennek majd meg a 7. KGST Party képei, de nem mesélem el, majd meglátod. 🙂 Amikor az első nap 10 körül kiérkeztem Napkorra, az első kérdés mindjárt a múlt évi buszozós-sétálós kalandomra utalt.
A Volán jóvoltából ismét jól elszórakoztattam az egybegyűlteket. Ezt most azért nem az én számlámra írom, mert velem együtt négyen maradtunk a buszmegállóban, szerencsémre, mert így egyik lemaradótársam párja engem is eljuttatott a tömegközlekedéssel sújtott helységbe. Ezúton is köszönet érte… Pár perc alatt megbizonyosodtam róla, hogy megvan még az allergiám, de a haldoklást másnap reggelre hagytam. A regisztrációs faház árnyékos fala mellől indultam portyázni, és a verőfényes időnek köszönhetően időről időre ide is tértem vissza. Folyamatosan érkeztek a résztvevők, és kora délutánra én úgy 80 körülire tippeltem a járművek számát. Sok volt az ismerős az előző évekből.
Az egyik oldalon a sátorverés zaja, a dombon pedig komoly motorzaj riasztotta meg a környék nyulait. Míg néhány járművel tájékozódási versenyen vettek részt a faluban – érthető okokból én ezt kihagytam 😀 -, az offroad-osoknak sikerült valahol sarat is találni. Kora délután jött az ötlet, minden jármű menjen fel a dombra.
Így aztán partifotók is készültek 🙂 , bár ahhoz, hogy egy képre férjen a társaság, Nagykállóig kellett volna hátrálnom az adott felszereléssel. Nagyjából ezeket az eseményeket örökíti meg ez az album, illetve időről időre zaklattam a szervezőket, rendezőket is, nehogy dokumentálatlanul maradjanak.
Nézzük!