Harang

Mielőtt belevetnénk magunkat a KGST Party eseményeinek képesítésébe, kis beharangozás, ami ott meglehetősen [OFF] lenne.
Pénteken elkezdődik a VIDOR Fesztivál szeretett városomban. Ezt most azért mondom, mert a következő napokat a KGST Party uralja majd képeskönyvemben, de számomra az egyik legfontosabb esemény.
Élénk keresgélés zajlik gyümölcskarnevál, vagy gyümölcsfesztivál ügyben is. Elnézést, hogy ezt a Vidorral egy bejegyzésben említem… Amit tudni lehet jelenleg, hogy valami biztosan lesz a belvárosban szeptember 12-én. Ha sikerül a szervezőknek, felvonulás is lesz, de a kifőzdés és kocsmás sátrak biztosak a Kossuth tér környékén. Ennyit erről.
Szerk. szept. 1.: lesz gyümölcskarnevál. 12-én szombaton 11 órakor indul a menet a stadiontól. Este L.L. Junior, mi más 🙁

Ami viszont biztos, hogy szeptember 13-án, vasárnap idén is megrendezésre kerül az Fesztivál az Állatokért. Az Állatbarát Alapítvány információja szerint a múlt évhez hasonlóan 9:30-kor indul a felvonulás a művház parkolójából, az útvonal a szokásos a Bujtosi tóhoz.