Bátori Korzó 1.

Az, hogy számozni kezdtem a címet azt jelenti, számítok rá, hogy lesz folytatás részemről, vagyis jó volt ott lenni.
Mármint Nyírbátorban péntek este, a Bátori Korzó idei nyitó koncert párosán.
A dolog nem minden előzmény nélküli, hiszen hosszabb ideje figyelemmel kísérem ennek a városnak a programjait is, sőt, két éve a VIDOR esti műsora helyett is nyírbátori zenei kirándulást választottam.

(Juteszembe! Hova lett a VIDOR 2019 előtti archívuma a hivatalos oldalról? Azért arra az időszakra nagyon büszkének kellene lennie Nyíregyházának.)

No, de most Bátori Korzó.
Természetesen időben érkeztünk, így viszonylag a színpad közelében találtunk helyet. A péntek esti alkalmakkor 2 fellépő van, héttől és kilenctől.
A Tibi and the Otters zenekarral nem találkoztam korábban, de kicsit szétnéztem a neten indulás előtt.
Nagyon kellemes, igazi kiülős zenét játszottak. Feldolgozások és saját dalok is voltak a műsorban, és az igazi különleges megszólalásról a cselló és a szaxofon támogatása gondoskodott. Élvezetes koncert volt, kedves átkötő szövegekkel, szóval amolyan így kell ezt csinálni koncert. Remélem, találkozunk még.
A koncert közben megérkezett a következő fellépő, a Pandóra Projekt duó. Így kicsit még beszélgettünk is színpadra lépésük előtt. Velük már többször találkoztunk, így a zenéjük nem volt meglepetés, de nem véletlen, hogy az előző, és a következő napon is fellépésük volt. Kedvelt dolog, amit, ahogy csinálnak, így a nyár nekik országjárásról szól.
Szóval ez is egy remek szórakozást nyújtó este volt, és mielőtt megnéznénk a képeket, elmondom, mi várható péntek este Nyírbátor főterén.
Héttől a Latin Projekt műsorát láthatjuk, majd az Acoustic Flow duó színesíti az estét a Bátori Korzón. Bővebben majd az ajánlómban, csütörtökön, most klikkelj a képre!
KLIKK