Zene Sóstón – Beat-lesz

A szerda különleges nap volt, ekkor ünnepelte a blogom 17. születésnapját. Így aztán egy különleges napot terveztem.
Nagyobb részét munkahelyem megoldotta, vigyázok is rá, ahogy a ma reggeli központi direktíva tanácsolja. A délutáni részt azonban magam alakítottam.
Úgy gondoltam busszal megyek Sóstóra, lesz, ami lesz. Előkotortam hát egy korábbról megmaradt buszjegyet, és beálltam napozni a temető melletti buszmegállóba. A menetrendet böngészve kiderült, van még vagy 15 percem, így a vagy 50 méterre lévő árnyékba húzódtam, ahol már álldogált egy ember. Közelebb érve megláttam, hogy valami narancssárgát szorongat a kezében. Az enyémben zöld buszjegy volt, így szóba elegyedtünk. Kiderült, jó ideje városvezetés színűre váltották a természetvédő színt. 🙂 Mivel az ár ugyan az volt, kockáztattam.
Időben érkezett a busz, és mikor végrehajtottam ez első ajtós felszállást, láttam, hogy egy – szerintem – mindenki által évtizedek óta ismert ellenőrarc beszélget a buszvezetővel. Így jegyemet lobogtatva nekik szegeztem a kérdést: Hol lehet lyukasztani?
Szereztem nekik egy vidám délutánt, de nem tették szóvá különc színű jegyemet.
Az utazást kipipálva még maradt időm a koncertig, így a buszozók biztonságával a Blaha Büfében beszereztem a sétálós korsó sörömet, amivel visszatértem a Zene Sóstón színpadához.
Tulajdonképpen itt kezdődik a koncert beszámoló, köszi, ha türelmes voltál eddig. 😉
Ezen az estén Beatles dalokat hallhattunk a Beat-lesz kiváló tolmácsolásában.
Közel húsz, jobbnál jobb dal hangzott el a közönség nem kis örömére a Love me do-tól a Hard Day’s Night-on, Michelle-en, a Lady Madonna-n, a Help-en át a Don’t let me down-ig. Bár a színpadról nem látszott, hátul még táncoltak is.
Szóval a hangulatra nem volt panasz most sem.
Mielőtt megnéznéd a képeket az ittenire klikkelve, elmondom, hogy szombat kora este a Rockwise műsorát láthatjuk a Krúdy Vigadó melletti színpadon. Legyél ott te is fél hét előtt!
KLIKK