Második félév

Elég sokat gondolkodtam azon, újra elindítsam-e a Programajánlómat. Nem akarok belemenni abba, hogy szerintem ki mint részesül a jelenlegi helyzetből, kinek, miért érdeke, hogy így legyen?
Sokkal inkább az vezérel, hogy a magam módján megpróbáljam segíteni azokat, akik éveken keresztül biztosították, hogy egy-egy programon, rendezvényen, koncerten jólérezzem magam. Így próbálva megköszönni mindent a szervezőknek, előadóknak.
Fontos, hogy vannak szabályok, amelyeket a fellépőknek, szervezőknek, résztvevőknek be kell tartaniuk akkor is, ha egyetértek/egyetértenek vele, vagy ha nem. Ettől függ most az, hogy egyáltalán tehetnek valamit. Ígérem, ezt nem írom le többet, de így elsőre kellett.
Lássuk inkább, miket találtam a hétre?

Október végén Újfehértón, a piactéren az Atilla Fiai Társulat pazar előadásával búcsúztunk jó időre a valós koncertektől. Feledhetetlen volt a hangulat.
Most péntekre ismét ezt a helyet ajánlom. A városi megemlékezés keretében a főtéri koszorúzás után a piactéren Homonyik Sándor műsora, majd pedig Kalapács József és Rudán Joe akusztikus koncertje látható. A programot őrtűz gyújtás zárja.
A linken az esemény plakátját találod.

Nyíregyházi zenekar, a Hobo Blues Band Tribute lesz a debreceni Incognito Club vendége péntek este. Örülök, hogy az Incoban is felpörögnek az események, ahogy nézem, minden heti ajánlómban szerepelni fognak.

Péntektől vasárnapig tart a Tokaji Bornapok. Számos esemény, koncert, bemutató, játszóház, buborék terasz várja a városba látogatókat. A részletek itt is a linken találhatók.
Nem tudom, mi a helyzet a tokaji híddal, szerintem számolni kell a kihívásokkal, indulj időben!

Szombat este Nyíregyházára érkezik a Honeybeast. Az eredeti meghirdetéstől eltérően a Club Hollywood lesz a koncertjük helyszíne. A Barbizonba váltott jegyek érvényesek a szervezők bejelentése szerint.

Ennyi jutott a mai – hogy Kalapács Józsefet idézzem – “első fecske” ajánlóba.