Szirota Jennifer és Csernák Tibor – Téren nyáron

Amikor látod, hogy a színpadon egy hangszer és egy mikrofon áll, és nem tudod, kik lépnek majd a színpadra, kicsit elbizonytalanodsz.
Nem úgy akkor, ha tudod, hogy a billentyűk mögött Csernák Tibor ül majd, az énekes pedig Szirota Jennifer.
Nagyon vártam már az újabb találkozást, hiszen elég régen volt lehetőségem hallani azt a csodálatos énekhangot, amely tegnap este betöltötte Nyíregyháza belvárosát.
A Téren nyáron tegnapi fellépője Szirota Jennifer és Csernák Tibor volt. Az ő nevük mindig garancia arra, hogy hibátlan, és felejthetetlen produkciót látunk.
Talán az első, vagy második dalnál váltottunk pár szót ismerősömmel, akit láthatóan elvarázsolt a zene. Javasoltam, hallgassa meg Jennifert bármilyen műfajban, nem bánja meg. Szerencséje volt, a műsor során különböző stílusú blokkok hangzottak el. Az elismerés nem maradt el. Ahogy az együtt éneklés sem.
Ja, és a fényképezés sem. 🙂 Az albumot most is a fotóra klikkelve lapozgathatod. Remélem, nem kell egy évet várnom az újabb találkozásra.
KLIKK

Csernák Tibivel ma este hattól találkozhatsz a Városmajori Művelődési Házban, ahol a Polip Band ad koncertet.
Ma fél hétkor a Zene Sóstón színpadán a Dongó együttes játszik.
Téren nyáron legközelebb csütörtökön a Bogi’s Random Team társaságában. Majd pénteken ugyancsak este hétkor a Városalapítók szobránál a Tibi a hegyről koncertje.