Bogi’s Random Team

Nyíregyháza fiatal Female Fronted zenekara, a Bogi’s Random Team angol és magyar dalok feldolgozásait tűzi műsorára. Néhányszor már a látóterembe kerültek, de valamiért sohasem jutottam el a fellépésükre. Egészen péntek délutánig.
Mivel a szomszédban, és szabadtéren játszottak, és az élőzene is nagyon hiányzott már, így igyekeztem odaérni mostani műsorukra.
Meglehetősen felkészületlenül érkeztem, nem néztem utána a formációnak, nem kerestem felvételüket. Így érdeklődve figyeltem a történéseket.
A koncert kellemes meglepetés volt számomra. Nagyon együtt volt a csapat, két remek hangú énekes lány, és felkészült hangszeresek.
Nem tudok neveket, mert még mindig nem néztem utána, és a koncert közben sem jegyzeteltem, így azt sem tudom, általában hány dalban jut szerep a második énekes lánynak, de én szívesen látnám majd több dalnál is. Jól kiegészítik egymást.
Szóval örülök, hogy végre meghallgattam, megnéztem a Bogi’s Random Team előadását, remélem, találkozunk még, és remélem, lesz még hasonló műsor az Üvegháznál. Hosszú még a nyár, és sok a jó zenész a városban. 😉
Van pár képem is a koncertről, amit most az ittenire klikkelve te is megnézhetsz.
KLIKK