Távolban egy Bordó Sárkány

Ismét egy korábbi, rövidke fotóalbumot osztok meg. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy ideje már, a másik pedig, hogy hétvégén nem is volt a kezemben a fényképezőgép. Voltam ugyan két remek koncerten, de képeket nem készítettem.
Azért mesélek kicsit ezekről, mielőtt a múltba utaznánk.
Szombat este két olyan koncert is volt, amelyeken terveztem az ottlétet. Szerencsére a kezdések annyira távol voltak időben, hogy ez meg is valósult.
Az Öreg Motorosban kezdtünk, ahol a Melounge Duo koncertezett. Nagyon régen találkoztunk, így különösen örültem neki, hogy most sikerült. Talán emlékszel, a nyári sóstói fellépésük idején az Oldalvágányon voltunk épp.
Nagyon jó közönség jött össze a Mociban, persze ez itt általában így van.
Mikor véget ért a műsor, elindultunk a Chloéba. Igencsak jól időzítettünk, mert pont kezdésre értünk oda. Itt Pila és barátai zenéltek. Jó zene volt ez is, de valahogy a hely hangulatával nem nagyon tudok megbarátkozni, így a műsor vége előtt eljöttünk. Sajnálom, mert a későbbiekben is olyan fellépők lesznek itt, akiket szívesen hallgatok.

A közelmúltból pedig most térjünk át az egy héttel korábbira, így képek is lesznek. 🙂
Előző hétvégén kétszer is lejutottam Bordó Sárkány koncertre, a péntekiről már beszámoltam. Most jöjjön a szombat.
Debrecenben, a Roncsbárban ünnepelte születésnapját a Bordó Sárkány Régizene Rend. A Roncs igen jó koncert helyszín, és a szülinapi koncert előtt egy vendég zenekar, a Corbu melegített.
Mindkét koncert tetszett, de nyilván a sárkányok leginkább. Erről a műsorról videó felvétel is készült, így nem lábatlankodtam a színpad előtt, hanem a terem hátsó részében lévő kiemelt részről lőttem pár képet. Ezek vannak tehát a következő albumban. Klikkelj a képre, és nézd végig őket. Nem sok idő. 🙂
KLIKK