Monaco style

Hamarosan fény derül mai ajánlóm címválasztására is, de előtte még egy minden bizonnyal látványos programra hívom fel a figyelmedet. Ma este fél nyolctól láthatod a Yamato the Drummers of Japan című előadást a Kölcsey Központban, Debrecenben. Pár éve láttam őket Debrecenben, felejthetetlen élmény volt, a kép pedig nyilvánvalóan illusztráció.

Ha azt gondoltad, nem lehet überelni a belvárosi kerékpár-, vagy futóversenyeket, tévedtél. Itt a péntek délutáni belvárosi autóverseny. Tiszta Monaco. Kíváncsi vagyok, megjelennek-e a jachtok a Bujtosi tavon. 🙂 Nyíregyháza belvárosát péntek 13 órától 21 óráig zárják le, a linken megtalálod egyebek mellett az egérutakat is.
Nyíregyháza 1976

Teljes hétvégés a Márton-napi libalakoma Debrecen főterén. Péntektől vasárnapig a gasztro élmények mellett számos színpadi produkció is vár. Részletes időrend a linken.

A Debreceni Ifjúsági Ház is érdekes programmal készül pénteken délután kettőtől késő estig. Halloween Party@Koncertek//Lézerharc//Szabadulószoba. Azt hiszem, a címben minden benne van.

Szombaton meglehetősen nehéz választás elé állítanak a programszervezők Nyíregyházán és Debrecenben egyaránt.
Nyíregyházán, a Club Hollywood-ban a Blahalouisiana lép színpadra, vendég a The Bluebay Foxes.

A Chloé New Yorkban étteremben a Pila Acoustic Band zenél majd, fájdalmas lesz ezt most kihagyni, de talán valamit sikerül majd elcsípni belőle.

Nagyon régen hallottam azonban a Melounge Duot, akik ezen az estén az Öreg Motorosban játszanak, úgyhogy minden bizonnyal itt kötünk majd ki, esetleg utána átnézünk a Chloé-ba.

Említettem, hogy Debrecenben is van csábító ajánlat. Itt most azt emelem ki, amiért ismét szívesen átautóznék, ha nem csábultam volna el nyíregyházi eseményre. 🙂
Az Incognito Pub-ban ugyanis a Mizrab zenél este kilenctől.

Vasárnap még Márton napozhatsz Debrecen főterén, és már vége is a rövid hétvégének.