Két zenekar, három koncert

Kicsit felpörgök a beszámolókkal, mert holnap már a programajánlóm érkezik, és aztán a LeszFeszt körül forog majd a világ. Ma azonban még szombat délutánra tekintünk vissza.
A Városmajori Művelődési Házban egész napos rendezvény volt szombaton, melynek középső blokkján jártam. Két nyíregyházi formáció, két teljesen különböző műsor, és egy kellemes délután.
Szinte napra pontosan egy éve mutatkozott be ugyanitt a Long Dusty Road. Akkor is, és most is sikert arattak olykor rockos beütésű country dalaikkal. A mai első fotóalbumom errőt a koncertről számol be. Klikkelj a képre, nézd meg az albumot, aztán gyere vissza!
KLIKK

A délután másik előadóját május közepén ismertem meg, és azóta igyekszem minél több fellépésükön ott lenni. Szombatra pedig két fellépése is jutott Nyíregyházán a carPEDIGnem együttesnek. Ők saját és mások által írt verseket zenésítenek meg és adnak elő nem kis sikerrel. Ők voltak a második fellépők a Városmajori Művelődési Házban szombat délután.
A koncert után pedig indultak Sóstóra, hiszen a szökőkútnál is ők varázsolták el a közönséget.
A két előadás képeit egy albumba fogtam össze, így ha klikkelsz a képre, nem csak időutazáson, de helyszínek közöttin is részt vehetsz. 🙂
KLIKK
Kapcsolódva a LeszFeszt-hez elmondom, hogy csütörtökön a Keménymag színpadon Pilát és a carPEDIGnem-et is láthatod majd.