LeszFesztes ajánló

Mai programajánlóm központi témája a néhány óra múlva Kisvárdán kezdődő LeszFeszt.
Ha most elkezdeném felsorolni a fellépőket, lehet, elérném a bejegyzés kvótámat – már ha van ilyen -, de az olvasási tűrésküszöbödet biztosan. Még talán akkor is, ha csak azokat a koncerteket, eseményeket kezdeném felsorolni, ahol ott szeretnék lenni. Így hát inkább linkeltem fenn az eseményt, és készítettem egy montázst a must-have egy részéről. Hidd el, össze tudnék rakni még pár ilyet anélkül, hogy akár előadót ismételnék. 🙂
Szóval LeszFeszt Kisvárdán, a Várkertben ma délutántól vasárnap hajnalig.
Ott megtalálsz.

Fentiekből viszont az is látszik, hogy az ezt követő eseményeken nem találkozhatunk majd. Azért ha te inkább ezeket választod, nyugodtan indul útnak. 🙂
Ha pénteken leköltözöl mondjuk Nyírbátorba, egészen vasárnapig találsz érdekes programokat a Szárnyas Sárkány Fesztiválon, a Papok-rétjén. Én itt a Kuckó Művésztanya előadásait néztem ki, és lehet, hogy vasárnap odaérek mégis.

Szombat este a Ladánybene 27 koncertezik Debrecenben, a Nagyerdei Víztoronyban. Biztosan jókora nézősereg lesz kíváncsi erre is.

Eddig lehetőségeimhez mérten (gondolok itt a szerda délutánra, és a munkaidőm végére) hűséges látogatója voltam a Zene Sóstón koncertjeinek. Szombaton azonban mindkét koncert kimarad nálam.
17 órától az AcapellArt pótolja korábban elmaradt fellépését, fél héttől pedig a Mentha Project lép a Zene Sóstón színpadára.

Kicsit előre szaladva még megemlítem a rendezvénysorozat jövő szerdai részét is. Nem tudom, a Kelet Brass Band tagjai mennyi időt töltenek majd a színpadon, de hogy a szökőkút körül megtalálhatóak lesznek zenélés közben, az egészen biztos. Jó programnak ígérkezik ez a záró ajánlatom is.