Hétvégézés

Repül az idő, ez már a második hétvége idén. Jön tehát a programajánlóm.

Zsigmond Dezső: A Sátán fattya című filmjének díszbemuatóját tartják ma délután hattól a Krúdy Art Moziban. A film nyíregyházi aktualitása, hogy a Sóstói Múzeumfaluban forgatták. A nagy érdeklődésre tekintettel lesz egy második előadás is 20:30-tól.

Könnyedebb témára térve egy koncert ajánlatom is van ma estére. 21 órától Száraz Tamás zenél az Öreg Motoros sörözőben. Márciusig ez az utolsó koncertje itt.

A péntek esti programokról az Európa Kiadó Rendőrlány című dalának egy sora jutott eszembe. Most menjek, vagy maradjak?

Nyíregyházán, a Club Hollywood-ban a Kiscsillag lép színpadra, ami alap is lenne, hiszen elég ritka alkalom, hogy városunkban járnak.

Nem is lenne semmi gond, ha Debrecenben, az Incognito-ban nem a Mizrab zenélne Varga Norbert társaságában. Így már nem olyan könnyű a választás.

Régen jártam a debreceni Ifjúsági Házban, nem mintha nem lett volna miért. Péntek este a Kovács Tamás Band műsorát láthatnám, ha ott lennék.

Szombat este időszerű lenne egy bodrogkeresztúri kirándulás, ugyanis este héttől a Chameleon Jazz Band játszik a Henye Borbár színpadán. Meglátjuk.

A múlt őszi VIDOR Fesztivál egyik nagyszínpadosa, Mörk szórakoztatja a Club Hollywood vendégeit Nyíregyházán, ugyanezen az estén.

Vasárnap szabadtéri programként, és az új év első nagy élelmiszer beszerzéseként is működhet a Tokaj-Hegyalja Piac délelőttől kora délutánig.

Múlt hétről erre a vasárnapra csúszott át az Éva Presszó klipforgatása a Maszekban. Néző oldalról laza kis tiraram vasárnap délutánra. Jobb ajánlattal nem is zárhatnám a hétvége programsorát.