Menjünk világgá!

Nagyon itt az ideje, hogy kicsit távolabbra is kimozduljunk, úgyhogy heti programajánlómban távolba is nézek. 🙂
Mivel jócskán lesznek programok, igyekszem röviden írni, a linkekeken találsz bővebb információt.

A péntek esti egyik terv a No Techno Country Band elkísérése Debrecenbe, az Incognitoba. Linedance-eseknek ajánlott időtöltés.

Kecsegtető a Roncsbár programja is, és nem csak a Paddy and the Rats miatt. Előzenekar a PánPéter!

Nyíregyházán az Unicumban a RealMen játszik. Eddig háromból három, ahol jó lenne ott lenni. Remélem jól döntok majd.

Szombat reggel egészen biztosan jó döntést hozok, ha Tokajba indulok. A tavasz legjobb szabadtéri indító rendezvénye a Kóstolja meg Magyarországot Tokajban. Idén is a Fesztiválkatlan ad otthont a gasztronómiai rendezvénynek. Én múlt évben reggeltől estig ott voltam, most is ezt tervezem.

Ha nem lennél olyan szerencsés, hogy Tokajban tölthesd a napot, mutatok mást is.
Nyírbátorban is családi rendezvényre várják az érdeklődőket, sok érdekességet ígér az Emlékhelyek Napja.

Talán két éve, augusztus körül töltöttünk egy felejthetetlen napot Boldogkő Várában. Tervezem a visszatérést, de nem most, a Bor- és FröccsFesztiválra, hanem majd egy másik alkalommal. De ha szombaton arra jársz, nem fogsz unatkozni.

Ha Nyíregyházán maradnál, délelőtt a Csalafinta Családi Nap vár a Jósa András Múzeumban. A program belépős.

Egészen más jellegű a Móricz Kert napközbeni rendezvénye, a II. Tattoo Roll-Ink. A különleges rendezvény biztosan sok érdeklődőt vonz majd.

Egy kicsit ismét elhagyjuk Nyíregyházát. Két napos Nemzetközi Drift versenyre csábít a RabócsiRing szombaton és vasárnap. Ez nálam vasárnap esélyes, remélem sikerül eljutnom Máriapócsra.

Még mindig szombat. Jó lenne tudni, hova menjek este.
Igazán kedvemre való a Miro & The Playground műsora az X-Caféban. Este 10-kor indul, és ingyenes.

A másik esemény, ami nagyon érdekel, a Black Stage és AB/CD a Hajóclubban. Itt lesz belépő, de nem ez fog dönteni nálam. A legjobb lenne mindkét helyen ott lenni, de ez egyszer már nem jött be, lehet, hogy sorsolok majd. 🙂

Ha a Móricz Kertbe készülsz este, vidd magaddal a táncolós cipődet. 🙂 A Mystery Gang koncertje biztosan megmozgatja a környéket.

Bár a programajánlóm hosszú, a hétvége rövid, már vasárnapnál tartunk. Ez is egy érdekes nap lehet, jelentkezz be az El-Vándorló Lovastanya Nyílt napjára, amely vasárnap 10-kor kezdődik.

…és akkor most itt a vége, valamint a letölthető timeline.