A képtárról

Az évek során sikerült jó sok fényképet készítenem, és mivel mind nem jelenhetett meg a képeskönyvem bejegyzéseiben, ezeket egy képtárban helyeztem el.
Maga a Képtár külön is elérhető, de úgy gondoltam, így év elején kicsit nagyobb prioritást adok a gyűjteménynek, hiszen munkám (szórakozásom) jelentős része itt található.
Igyekeztem kategorizálni a fotóalbumokat. Természetesen a kategóriák között van átfedés, tehát bizonyos albumok több kategóriában is megtalálhatók, illetve természetesen van egy “mindentegybe” kategória is, ahol időrendi sorrendben valamennyi fotóalbumot megtalálsz.
Múlt évben teljes arculatcserét hajtottam végre, és szerencsére sikerült is befejeznem év végére. Néhány korábbi kategória megszűnt, és megszületett az évek szerinti bontás is. Ez utóbbira a következőkben nem térek ki, egy-egy év termése időrendi sorrendben.
Nézzük meg azonban, hogyan alakult a többi.

Nyíregyháza
Nagy titkot nem árulok el, ha azt mondom, szeretem Nyíregyházát, és ragaszkodom is hozzá, amennyire engedi… Fotóim jelentős része itt készül, mint ahogy írásaim többsége is vele foglalkozik.
Nem titkolt célom, hogy kedvet csináljak a távolról nézelődőknek ahhoz, hogy ellátogassanak ide.
Sóstó Nyíregyháza tüdeje és gyöngyszeme is egyben. Korábban erre külön kategóriám létezett, a múlt évi kövezések kicsit visszavetették az itteni fotózásaimat, így az itt készült albumok is a Nyíregyháza kategóriába kerültek. Gondolkodtam, hogy készítek egy önálló Múzeumfalu kategóriát, ezt még nem adtam fel. 🙂
 
Vidor Fesztivál
Vannak rendezvények, amelyek különösen a szívemhez nőttek. Egyik ilyen városunk talán legjelentősebb eseménye, a Vidor Fesztivál. Az elsők között szerepel már VIDORos albumom. és remélem, nem szakad meg ez a sor.
 
Kgst Party
Van egy testvérpár, és néhány barát, akik éveken át ébren tartották az érdeklődést a múlt értékei iránt.
A KGST Party országos érdeklődésre tartott számot, és az év egyik legjelentősebb találkozója volt. Sajnos 2012-ben lezárult egy korszak…
Büszke vagyok, hogy része lehettem a csapatnak, és büszkén osztom meg azokat a pillanatokat, amelyeket az évek során megörökítettem.
 
Koncertfotók
A fotózás mellett a zenehallgatás a másik kedvenc elfoglaltságom. Imádom az élőzenés koncertek hangulatát, az örömmel, szívvel, lélekkel játszó zenészeket.
Nem csoda hát, ha jókora mennyiségű gyűjtemény halmozódott fel a Koncertfotók kategóriában.
 
Világjárás
Sajnos ez a kategória egyre ritkábban frissül, pedig ahogy a régi vicc mondja, lenne rá igény.
A világ, amit bejárok leginkább az ország, a környező települések, de számtalan olyan hely van a megyében is, ahová el kellene még jutnom, vagy visszatérnem olykor.
Igyekszem.
 
Az összes album
Elérkeztünk a türelmesek kategóriájához.
Itt mindent megtalálsz, amit a korábbi kategóriákban, albumokban láthattál. Gyakorlatilag az éves bontású albumok egyben. Szépen, időrendi sorrendben az életem egy része.
Timeline, ahogy a ma divatos közösségi portál hívja. 🙂

Az egyes kategóriákat a hozzájuk tartozó képre klikkelve éred el.