Éjszakázós

Ma még nem feltétlenül éjszakázunk, mint ahogy tegnap sem, mert végre normális hőmérséklet lett éjszaka, és lehetett jót aludni.
Nem tudom, tegnap volt-e Sóstón Jazzmed Band koncert, nálunk szakadt az eső, így el sem indultam.
De nézzünk inkább a jövőbe.

Klíma demonstrációt szerveznek Nyíregyháza főterére péntek délután négytől. A megmozdulás célja felhívni a figyelmet arra, amit már mi is egyre inkább a saját bőrünkön érzünk, a klímaváltozásra.
A jelen nemzedék felelőssége, hogy tegyen a Föld pusztításának megállításáért akár azzal is, hogy lehetőséget biztosít a vélemények, teendők egyeztetésére. Van mit tenni azért, hogy környezetünk élhető maradjon, élhetőbb legyen.

A találkozás után se siess haza, hiszen a téren a Made in Nyíregyháza koncertsorozata a No Dres Code Acoustic műsorával folytatódik este fél nyolctól.
Szúnyog, és eső ne legyen!

A Zene Sóstón szombati fellépője a Beat-lesz. 18:30-tól láthatod őket a szökőkútnál.

Már el is jutottunk az ajánló címéhez, hiszen országszerte szombaton rendezik meg a Múzeumok Éjszakáját.
Nyíregyházán, a Jósa András Múzeumban 16 órakor nyílnak ki a kapuk, és a számos érdekes program között megemlítem a Beatrice koncertet a JAM udvarán.

A Kállay Gyűjtemény is készül az eseményre, itt a bábozás körül forognak az események.

A korábbi évek tapasztalata alapján utánanéztem a szombati debreceni eseményeknek is. A Múzeumok Éjszakája keretében a Déri téren 14 órakor kezdődnek a programok, de a Déri Múzeum, a MODEM és a Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum is számos színvonalas programot ígér.
Nagyon elfogultan a VAN, a Bordó Sárkány és az Ölveti Blues Band műsorát emelném ki, a linkeken pedig megtalálod, melyik hol és mikor lesz. 😉

Nem is tudom, mikor jártam Ibrányban. Jó alkalom a látogatásra a vasárnap este nyolckor kezdődő No Dress Code Acoustic koncert.

Ezzel a hétnek vége is, de sok idő van még a következő ajánlóig, így jövő szerdára is írok még programokat. Nyíregyházán a Zene Sóstón a szökőkútnál a Szüret Utcza koncertjével folytatódik. 18:30 a kezdés.

Debrecenben, a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon este nyolctól a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint Quartet játszik.

Nem fogunk unatkozni ezen a hétvégén sem.