Harley-Davidson 120

Kaptam egy lehetőséget, hogy szombaton ott lehessek a Harley Davidson 120. szülinapi buliján, amiért nagyon hálás vagyok.
Kiváló line-dance csapat útitársa voltam, akik közül sokan nemrég világrekordot írtak Ausztriában.
A HD-120-on közel 4 órán keresztül táncolhattak, melyről a közösségi oldalamon jónéhány videót is láthatsz.

A fotóalbumomban pár távolabbi kép szerepel mindössze, hiszen az ő privilégiumuk, hogy kiválogassák, mit osztanak meg a készült képekből.
Az album tehát a rendezvény főszereplőiről, a motorokról szólnak leginkább. Nem vagyok motoros, de fantasztikus élmény volt a közel hatezer szebbnél szebb jármű vonulását, vagy akárcsak a parkolóban állását látni, fotózni.

Készültem a találkozó koncertjeire is, de nem eléggé. Azt gondoltam, hogy ott helyben elérhető lesz a színpadi program is az alkalmazásban. Sajnos a pár nappal ezelőtti mobilnet átállás – ezen a részen mindenképp – egy újabb szeg a szolgáltatás koporsójába (had ne írjak szolgáltatót), a letöltött pdf-et pedig nem az én szememhez találták ki mobiltelefonon. De nem akarom másra kenni, az én felkészületlenségem volt, hogy elvétettem a koncertek kezdési időpontját.
Így csak a Heep Freedom utolsó dalára estem be a színpadhoz, és nézhettem önmagamba, hogy stílusos legyek. Ezért választottam az ő meghajlásos képüket a fotóalbumomhoz vezetőnek, klikkelj rá bátran, és nézd meg írásom linkjeit is!
KLIKK