Vasárnap Kisfalucskán

“Márpedig miért lenne bárkinek is jobb dolga…?” – állt a Kisfalucska Udvarház & Bisztró meghívójában, és néhány látogatásunk alapján úgy gondoltuk, valóban nem lehet jobb dolgunk vasárnap.
Útra is keltünk. Alaposan bekalkulálva a tokaji hídon való átkelést jó időben, így a Grillterasz & Jam Session nyitását megelőzve már oda is értünk a Kisfalucskába. Nyugtáztuk, hogy jó lesz nekünk itt, üdvözöltük a vendéglátókat, és elindultunk szétnézni kicsit a környéken.
Mire visszaértünk, már jócskán voltak vendégek, és a Hot Club Miskolc formáció műsora indult éppen.
Úgy gondoltuk, megebédelünk. Talán láttad a képet a közösségi oldalamon. Nos a látványnál csak az íz volt jobb.

A Jazz Inside jazz formációval nem ez volt az első találkozásom, így az ő zenéjükkel is biztosra mentünk.
Közben ismerősök érkeztek, mert következett a Melounge, akik a Zene Sóstón meglepetéséhez hasonlóan most is kibővített formációban érkeztek. Nem nagyon terveztem fényképezést, mert ilyen is kell, de persze a gép a közelemben van általában, így most is előkerült. Rövid fotóalbumon itt kezdődik majd.

Mikor én születtem, Szabó Gábor már az amerikaiakkal ismertette meg a magyar népzene alapjait. Magyarországon – a kezdeti évektől eltekintve – a hetvenes években, első hazalátogatásakor vált elérhetővé zenéje.
E kis bevezetőt azért írtam, mert az ő zenéjét, zenei elképzeléseit valósítja meg a Mizrab formáció, akikkel szintén nem ez volt az első találkozásom. Most is hatalmas élmény volt zenéjük.
A napot a Szüret Utcza zárta megérdemelt sikert aratva a vendégek körében.
Láthatod majd a fotóalbumban, ahogy a színpadi napozás átmegy esti szúnyogvadászatba. 🙂
A nap minden perce élvezetes volt számomra, örülök, hogy ezt az elfoglaltságot választottuk, és várom a következő lehetőséget.
Végül az ittenire klikkelve nézd meg a pár képet, amit készítettem.
KLIKK

Van még pár esemény beszámolóm, de ma délelőtt egy rövid kiruccanásra készülök, mert régen találkoztunk. Egy gyermekműsor színhelyén bukkanok majd fel. 🙂