Kovács Miklós Bandája – Téren-Nyáron

Péntek este a Téren-Nyáron programsorozat részeként Kovács Miklós Bandája lépett színpadra.
A tervezettől egy órával később kezdődött a koncert. Erről az fotóalbum megmutatása után írok majd.
Az előkészületektől a koncert végéig ott voltam, és nem csak én. Rengeteg néző érkezett a lassan sötétbe boruló térre, és maradt is végig, mert rendkívül jó műsor volt.
Míg az utcalámpák lassan feldolgozták a sötétséget, mécsesek gyúltak a színpad körül, meghitt hangulatot varázsolva a hűvös estébe.
– Már csak egy kis forralt bor hiányzik. – mondta mosolyogva egy néző.
Bár nem vagyok tájékozott egyházi dolgokban, de azt hiszem ezen az estén a bor másra kellett.
Most azonban nézzük meg a koncert képeit – klikkelj az ittenire -, és ha érdekel a véleményem, gyere vissza, és olvasd el a kép alatt a folytatást!
KLIKK

Alapvetően toleránsnak érzem magam, de nyilván ennek is vannak határai. Igen könnyen elérik a tolerancia küszöbömet például a “jóvanazúgy” megoldások, és a hétvége elég sok ilyet hozott.
2019 nyarán volt egy eseménysorozat városunk főterén. Ez nyilván azt jelenti, hogy valaki, aki ebből él, engedélyezte. Nyilvánvalóan a másik ugyanezen a téren, ugyanakkor történő eseményt is engedélyezték, jó eséllyel ugyanaz. Akkor felajánlottam neki egy naptárt, amiben jegyzetelhet. Az ajánlatot továbbra is tartom.
2019-ben a város főterén játszott Kovács Miklós Bandája. Ugyanekkor vagy száz méterre zendített rá a hitgyüli társasága jobbára élvezhetetlenné téve az engedélyezett produkciót.
Péntek este ugyanez ismétlődött meg ugyanezzel a két résztvevővel.
Talán aki ezért kapja a fizetését a magas hivatalban, figyelhetne erre is.

A Téren-Nyáron szervezői, és a fellépő formáció rugalmasságának, valamint a türelmes közönségnek köszönhető, hogy mégis megélhettük ezt a remek koncertet.