Dupla szökőkút, ráadás Hold Udvar

Mozgalmas volt a szombatom, ahogy terveztem is. Persze lett volna még program, csak a nap volt rövid. 🙂
Most a késő délutánról és az estéről mesélek, de lesz még szó a szombatomról. 😉

Kedvezett az időjárás a szombati rendezvényeknek, és ezt most azért is fontos elmondanom, hiszen a Zene Sóstón koncertsorozat egy eső miatt elmaradt, és egy egyébként is erre a napra hirdetett műsort hozott.

Kicsit titokzatos volt a No Cnt’ Roll & Mr. Bluesman kiírás a közösségi oldalon, de nyilván egy énekest kellett keresni a titok mögött, és viszonylag hamar ki is jött a megoldás. Ennek megfelelően aztán elég Hétfő Este hangulat lett kezdés után a sóstói szökőkút mellett, aminek én személy szerint nagyon örültem, mert igencsak kedvelem ezt a zenét.
Szóval jól indult, és jól is folytatódott a délután.
Mutatom is mindjárt az első koncert képet. Klikkelj az itt lévőre!
KLIKK

Egy még nagyobb időutazás várt a szökőkút mellett üldögélőkre a Kaland Old Rock koncertjével. Az instrumentális gitár muzsika nyíregyházi tolmácsolói most is a Shadows, Ventures, Spotnicks dalok csendültek fel. Jólesett vagy 50 évet visszautazni az időben.
Van pár képem erről a koncertről is. Klikkelj bátran a képre!
KLIKK
A Zene Sóstón idei utolsó koncert délutánja is két fellépőt hoz majd szerda délután. 17 órától remek blues-t hallhatsz a Greasy Hats előadásában, majd 18:30-tól a Tüneth együttes koncertje zárja az évet.

A szombat estém azonban nem ért még véget. Várt a Hold Udvar terasza, és egy újabb remek koncert.
A Signal Motorock sokadik koncertje volt ez számomra, de az első a hangulatos teraszon. Itt úgy a hetvenes, nyolcvanas évekig utaztunk vissza a magyar rockzenében, de hallhattunk saját dalokat is a debreceni formációtól.
Pár képet itt is készítettem, klikkelj az ittenire!
KLIKK

Ha szívesen belépnél ebbe a hangulatba, ma este Debrecenben Nosztalgia hétfő az Incognítóban. Tervezem, hogy arra járok majd.