Program kavalkád

Nem nagyon szeretem a kavalkád szót, mert rendkívül sokszor elhangzik olyan programok kapcsán is, ami igencsak messze áll ettől, de azt hiszem, a most következő ajánlóra valóban jogosan használhatom.

Essünk tehát neki! Ma kezdődik a Kerekdomb Fesztivál Tállyán, amelynek programjából had emeljek ki pár fellépőt, a többieket pedig a linken találod. Ma este Kiscsillag és Anna and the Barbies, pénteken Palya Bea, Bohemian Betyars például. Ez a rendezvény belépős.

Pénteken és szombaton azonban Kisvárdán ingyenes a Gasztrozenei Fesztivál. Nyilván a fogyasztás nem, 🙂 a műsorok azonban igen. Három színpad, és igencsak jó hírű fellépők a gasztroélmények mellé.
Pénteken 16 órától a Kelet Brass Band melegít, majd 17 órától a carPEDIGnem, 17:30–tól a No Dress Code Acoustic, 18 órától a Bagossy Brothers Company, 19 órától Járai Márk az egyik színpadon, a Szükségállapot a másikon, 20 órától pedig a Budapest Voices, Radar, napzárásként pedig Ersch (Siklósi Örs, AWS).

Nyíregyházán, a Móricz Kertben eközben Dinamit koncert lesz.

Kisvárdán a szombat is eseménydús lesz.
16 órától Pély Barna, 17-től a Before the Last, majd Pila és Tünde, 18 órától Tom Stormy feat Petrovna, 19 órától Barabás Lőrinc, a másik színpadon pedig a Karmapirin, 20 órától Rakonczai Imre, 20:30–tól Apey, 21 órától a fergeteges Csángálló.

Persze ezek csak a koncertek voltak, lesznek Street Art bemutatók is, ahogy tegnap említettem. Szóval jelentős időt fogok itt tölteni hétvégén.

De ezen a hévégén a vasárnap sem pihenőnap. Vagy de. 🙂 Reggel aludj sokáig, mert a délutánodat most betáblázom.

13 órakor kezdődik Nyíregyházán, az Erdei Tornapályán a 25. szülinapi fesztivál az állatokért. Pár szó a programról. Lesz fitness show, keverék kutya szépségverseny, kutyás akadálypálya verseny, mentőkutyák bemutató, természetesen Jethro is ott lesz.
Színpai és színpad előtti produkciók, Tünde & Pila, carPEDIGnem, Mentha Project, Street Art Show, Habparti, étel, ital, tombola, és még sok más érdekesség.
Ez pedig itt egyik kedvenc képem a 10 évvel ezelőtti fesztiválról.

Vasárnap esti elcsendesedésnek pedig egy különleges koncertet ajánlok.
Sípok közös nevezőn címmel este héttől Tabajdi Ádám orgona- és Scheuring Kata fuvola játékában gyönyörködhetsz a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban, a Kossuth téren.