LeszFeszt 3. nap

Ahogy közeledik a hétvége, én is eljutok oda. Mármint az előzőhöz. 🙂
A mai bejegyzéssel én is bezárom a LeszFesztet, a néhány albumnyi képpel pedig megőrzöm a kellemes emlékeket.

Természetesen ez a nap is tartogatott remek koncerteket, és külön öröm volt számomra, hogy számos nyíregyházi formáció is lehetőséghez jutott ezen a napon is.
A kora délutáni csendességet remek gitárfutamok törték meg, mikor beléptünk a fesztivál kapuján. Kicsit megszaporáztam lépteimet, de kiderült hogy még csak a beállásnál tart a Szüret Utcza, így nem maradtam le a koncertről. A délutáni napsütés és a sátor remek szórt fényeket produkált, és a füstgép is pihent, így egész jó képek születtek egy nagyon jó koncertről.
KLIKK

Rövid sétával a tóparton visszatértem a Keménymag színpadhoz, ahol a Dóra és a felfedezők készült éppen a koncertjére. Jó alkalom volt ez kis uzsonnázásra, aztán már kezdődött is a koncert. Erről csak néhány képet készítettem, amit a bejegyzés végén, az összefoglaló albumban találsz majd meg.

Mivel a nagyszínpad felől igen kemény gitárhangok érkeztek, és láttam korábban a színpadi előkészületeket, erre vettem az irányt. Az Apey & the Pea zúzott éppen, és jókor érkeztem, mert a gitáros érkezett éppen a pogózó nézők közé. Íme az album, amely kicsit nagyobbra sikeredett, mint terveztem. 🙂
KLIKK

Már ment a Csángálló koncertje az Eklektika színpadon, mikor visszatértem. Itt ismét remek hangulat fogadott, nagyon a szívembe lopta magát a hely a három nap alatt. Ez a program időben átfedésben volt a Keménymag színpad Before The Last koncertjével, így – miután ezt sem akartam kihagyni – mindkét műsorról csak módjával készültek képek, Ezeket is az összefoglaló albumban találod majd.

Maradtam is a Keménymagnál. A Karmapirin koncertjére várakozva üldögéltem kicsit egy padon a színpad előtt többek között azon elmélkedve, hogyan kellene itt is maradni, meg az Eklektikánál is ott lenni, ahol az Óperentzia koncertjére készültek.
Végül maradtam jó ideig a Karmánál, így erről is születhetett egy album.
KLIKK

Az Eklektika színpadhoz közeledve már messziről látszott, hogy hatalmas buli van. Az Óperentzia játszott éppen, akikhez olykor belépett a Csángálló két zenésze is szaxofonnal és harmonikával színezve a hangzást. Őrületes koncert volt.
KLIKK

Az összefoglaló albumban találsz még ezt-azt, de eljött az ideje, hogy egy évre búcsút vegyek a LeszFeszt-től. Fergeteges három nap volt idén is. Hihetetlen munkával sikerült felépíteni egy olyan fesztivált, ahová idén is úgy indultam, hogy biztosan tudtam, jól érzem majd magam.
Köszönet a szervezésért, a hangosításért, a világításért mindazoknak, akiknek részük volt benne, és persze a hangulatért mindenkinek.
Van még itt néhány kép. Találkozzunk 2019-ben is!
KLIKK