Hollywoodba csúszkálva

Akit az időjárás, vagy az arra való hivatkozás nem akadályozott meg abban, hogy szombat este eljusson a Club Hollywoodba, biztosan egyetért velem abban, hogy érdemes volt kimozdulni. Három zenekar, a Black Stage, a PánPéter és a Periscope koncertjét láthattuk, hallhattuk. A fotóalbum elkészült, kezdjük tehát a hetet ezzel.
Nekem a PánPéter biztos pont volt, így semmit nem veszthettem, ráadásul egy ideje készülök már meghallgatni a mostanában több helyen is felbukkanó Black Stage zenéjét is. Nem kis erőfeszítésembe került, hogy ne keressem meg őket a videómegosztón a koncert előtt, de élőben szerettem volna először meghallgatni.
Nos, igen kellemes meglepetést okoztak. Fantasztikusan jó hangú énekes, akiért végig szurkoltam a koncertet, hogy bírja végig az egy órát. Fölösleges volt izgulnom, végig rendben volt a koncert. A feldolgozásaik nagyon jól kitaláltak, megvalósítottak, több műfajon át utazva is tudják, mit vállalhatnak. Érdekes módon a saját daloknál éreztem csak olykor, hogy a határon vannak. Ezt én annak tudtam be, hogy előző nap is volt egy fellépésük, tehát várom a következő koncertet. Mostmár biztosra megyek.
Ahogy biztosra megyek egy ideje minden PánPéter koncertre is, hátha egyszer megértem, hogy bírják ezt a tempót. 🙂 Szédületes nagy bulit csaptak most is. Bármi mást írnék most, az csak a korábbi koncertjeik kapcsán leírtak ismétlése lenne. Ők is egy biztos pont a nyíregyházi zenekarok között.
Három zenekar, három különböző stílus. Legkevésbé a Periscope zenéje állt közel hozzám, de nem tudok rosszat mondani róluk sem. Pontosan játszották azt a zenét, amit ők és rajongóik is szeretnek.
Azt hiszem, eleget is beszéltem, jöjjenek a képek. Klikkelj az itt lévőre!
KLIKK