Szülinapozás

Repül az idő. Egy hét telt el múlt szombat óta, és egy év, mióta van Labor Café. Múlt szombaton ezt a születésnapot ünnepeltük.
A Labor Café egy csendes hely a város egy zajos pontján. Egy éve azt gondoltam, idealista elképzelés, hogy ez így működni fog, de drukkoltam, hogy sikerüljön, és szerencsére tévedtem. Mi is ez az “így működni”?
“Tedd hozzá a magadét, vedd ki a részed” – e gondolat a fő mozgatója a közösségnek, mert szerencsére az elmúlt egy évben kialakult egy közösség, akik vissza-vissza járnak. Rengeteg rendezvény jelzi, meg lehet mozgatni az embereket, ha jól érzik magukat abban, amit csinálnak. Rendszeresek a gyermek rendezvények, baba-mama találkozók, örökbefogadó napok, de süti készítő verseny is van például, vagy éppen a minap tökfaragás. De koncertek, zene tanulás is színesíti a Labor életét. És bármi más is, ami eszedbe jut. Mert jöhetsz ötletekkel, megvalósíthatod, örülhetsz a sikernek, és ehhez háttérként, segítőként ott a Labor.
Az első születésnapjukon is sütik- és házi készítésű szörpök versenye zajlott, a “résztvevőket” pedig szépen elfogyasztottuk, miközben Hajdú Ágota és a Vikár Sándor Zeneiskola növendékei muzsikáltak, majd pedig a Melounge Duo zenélt.
Persze a tombola sorsolás sem maradhatott el, ahogy a fotóalbumra vezető képemen láthatod.
Klikkelj a képre, nézd meg, milyen a hangulat a Laborban, és térj be egy teára, kávéra, vagy szervezz programot!
KLIKK