Nem mindennapi

Már csak azért sem mindennapi, mert nincs mindennap hétvége. Persze ennél jóval többet is rejt a következő pár nap.
Hétvégi programajánlóm következik.

Darufesztivál – A természet őszi ünnepe. Ez a címe a Hortobágyi Nemzeti Park egész hétvégén átívelő programjának. A rendkívüli látványosságot, érdekes bemutatókat, előadásokat felvonultató rendezvényre akár több napra is érdemes felkeresni a közeli pusztát.

A szombatot kezdjük egy olyan eseménnyel, amelyet nem láthatsz, amelyen nem vehetsz részt minden nap. Ez pedig a Tokaj Spartan Super, egy akadályverseny, amely azért messze túlmegy az idősebbek emlékein. Itt az akadály az valóban akadály, legyen az víz, sár, farönk, vagy például homokzsák. A linken bőven találsz olvasnivalót a témában.

A Rabócsiringen az év utolsó előtti Autós pályanapját rendezik szombaton. Akár autósként, akár nézelődőként is érdeklődésre tarthat számot.

Nyíregyházán a Labor Café ünnepli 1. szülinapját szombat délután. Most is különleges program vár mindenkit, aki egy jó közösségre vágyik, és akar is tenni ezért. A linken folyamatosan érkeznek az információk, az ajánlóm írásának pillanatában a süti- és szörp verseny, Hajdú Ágota és a Vikár Sándor Zeneiskola növendékeinek műsora, és a Melounge Duó zenéje már biztos pont.

Este a Junkies érkezik a Club Hollywood-ba. Vendég a Fullstop, és a Sniffyction.

Ezen az estén a barna sörömet az Öreg Motorosban tervezem meginni, ahol a Pila Acoustic Duo zenél majd. Kellemes, baráti hangulatú összejövetel várható.

Az október 23-át általában erdei sétával szoktam tölteni. Most elképzelhető, hogy az Évadzáró Amatőr Gokart Bajnokságot választom a Rabócsiringen.

Délutáni szinte biztos programom Nyíregyházán, a Tigers – Bulldogs U19 amerikai futball mérkőzés, amely vasárnap a szokásostól egy órával korábban, 14 órakor kezdődik, hogy még világosban véget is érjen.

Azt gondolom, az utóbbi idők legváltozatosabb perogramajánlóját olvashattad. Válogass kedvedre!