Eredmények és Hangerilla

Ha volt első rész, nyilván kell lenni legalább másodiknak is. Tehát ma a Tokaji Rock Tehetségkutató gála beszámolójának második, és hogy ne csigázzalak tovább, befejező része következik.
Időközben megjelentek az eredmények az esemény oldalán, így már tudom a tegnap bemutatott zenekarok közül ki miért volt ott a gálán.
A Helo Zep! zenekar a közönség kedvenceként, a Score és az Aylen’s Fall pedig a zsűri kedvenceként. Nem tudtak választani. 🙂 Nem csodálom, remek zenék voltak. Külön öröm számomra, hogy a díjazás tartalmazott egy-egy következő fellépési lehetőséget is.
A zsűri egyéb díjakat is odaítélt, így a szakmailag elismert dobos Fervágner Frigyes, a Score, a fiatal feltörekvő dobos Zrinyi Nándor, a Point of no return, basszusgitáros Rotten Zsolt, a Helo Zep!, szakmailag elismert gitáros Miro az Aylen’s Fall, fiatal feltörekvő gitáros Varga Dániel, a Rock Fushion, énekes pedig Gerome, a Rokk Brothers zenésze lett.

Az eredményhirdetés után a Hangerilla remek koncertjével folytatódott a show. Eddig követtem én az eseményeket, és eddig vannak képek is a következő fotóalbumban.
Klikkelj bátran a képre, és csodáld a fényeket, a zenekarok linkjein pedig találsz zenét is a nézelődés mellé.
KLIKK