Hétvége visszafelé

A végén kezdem a hétvége élménybeszámolóit, mert rossz sorrendben kezdtem el feldolgozni a képeket, és ezzel vagyok kész. Mondjuk ezzel legalább kész vagyok. Gondolkodtam azon is, hogy visszafelé írok, de mégis inkább szeretném megtartani azt a néhány olvasót, aki kitart blogom mellett. 🙂

A IV. Nagykállói Sörfesztivált Vörös István koncertje zárta. Van néhány Prognózis és Vörös István koncert már mögöttem. Szívesen megyek, mert koromnál fogva viszonylag pontosan tudom a szövegeket, és sohasem kell egyedül énekelnem. 🙂 Most is így volt, jó buli, jó zene, beszélgetések, régi történetek, sok-sok ismerős.
Szép nagy fotóalbumot sikerült összehoznom, pedig válogattam rendesen. Klikkelj a képre, nézz bele a hangulatba, aztán gyere vissza, mert van még mesélnivalóm.
KLIKK

Itt vagy? Akkor folytatom.
A RealMen beállására értem a város főterére szombaton. Maradt még kis idő némi beszélgetésre is a koncert kezdetéig, aztán belecsaptak a fiúk. Ismét csak jólesett hallgatni kedvenc dalaimat, bele-bele énekelni (mondjuk :)) a dalokba, és látni, hogy a rekkenő hőség ellenére is lelkesen, fáradhatatlanul zenélnek. A sör ezen a napon kimaradt, de nem bántam, jó bulik voltak.
A napfényes koncert képeit az ittenire klikkelve nézegetheted.
KLIKK